Nedflyttningshotade Valencia är på jakt efter en andra raka seger i La Liga när Valladolid kommer på besök, på Mestalla. Valencia tog en efterlängtad trepoängare sist mot tabelljumbon, vilket innebär att de har lika många poäng som Almeria på säker mark. Valladolid har fem poäng fler och två raka segrar bakom sig. Dock bör Valencia, med kniven mot strupen, återigen klara av att göra en stark prestation.

Även om det återstår åtta omgångar av La Liga behöver Valencia fortsätta hålla sig på segerspåret. Anledningen är att många lag är involverade i den täta bottenstriden. Varje poäng kommer att vara avgörande, när säsongen uppsummeras. Med klubblegendaren Ruben Baraja vid rodret borde laget klara sig från en besvikelse. Insatsen var fin mot Elche på bortaplan. Spelet på Mestalla brukar alltid vara ännu vassare.

Valladolid har rest sig och spelat bra efter 0 - 6 nederlaget mot mästarna Real Madrid. Därefter har det blivit en målrik tillställning mot Mallorca, som slutade 3 - 3. Samt två segrar över Villarreal och Girona sist - där Monchu gjorde matchens enda mål. Inget ska tas ifrån segern med Girona var hårt skadedrabbat och hade två avstängningar. Tränaren Alvaro Rubio har gett laget arbetsro. Dock väger Valladolid för lätt i dessa sammanhang.

Vinner Valencia igen?

Motivationen talar helt klart för Valencia, som fortsatt ligger på en nedflyttningsplats. Med en seger i ryggen och självförtroendet på topp ska de klara av att bryta Valladolids segersvit. Jag krånglar inte till det något mer utan lägger ett spel på en rak hemmaseger i matchen.

Speltips Valencia - Valladolid:
1. Odds 1.78 hos Lucky Sports .
This is the stats tab
This is the post tip