Det erbjuds strax under dubbla pengar när Valencia tar emot Villarreal på Mestalla i den spanska La Liga. Givetvis blir detta en spännande match, med tanke på att det är så mycket som står på spel. Valencia har hittat formen och krigar för att ta en plats i Europa medan Villarreal har kniven mot strupen och gör allt i sin väg för att plocka poäng. I vanliga fall brukar det inte bli målrikt när dessa två lag möts. Dock, med tanke på dagens förutsättningar, så är chansen stor att det kommer smälla från båda håll.

Det är glädjande att se att Valencia har kommit igång igen. Laget gjorde en starkt vändning då Valencia låg under med 0 - 1 mot Celta Vigo men vann matchen rättvist med 2 - 1 på bortaplan. Därefter vilades en hel del spelare i cup förlusten borta mot Getafe med 0 - 1, där Valencia ändå hade bra lägen att kvittera. Till denna match kommer utvilade startspelare att fortsätta ånga på och det är inget som talar för att Villarreal, med så pass stora defensiva problem ska lyckas stoppa Valencia.

Ett stort avbräck hos Valencia är att mittbacken Gabriel Paulista är avstängd, efter att ha dragit på sig för många gula kort. Han är en nyckelspelare i försvaret och har även varit det denna säsong, så där kan Villarreal dra en stor fördel då Paulista saknas.

För en vecka sedan rekade jag att Villarreal och Athletic Bilbao skulle göra minst ett varsitt mål i matchen. Jag skrev följande:

"Villarreals problem fortsätter. De var smarta nog och vilade massvis av viktiga spelare i den spanska cupen, så att de också åkte ut mot Espanyol. På det viset kan nu Villarreal bara fokusera på att ta sig ur knipan och det enda sättet att göra det på är att göra ännu fler mål. Förvisso har Villarreal också gjort en hel del mål, i synnerhet på hemmaplan. Det har de faktiskt gjort i sina tio senaste matcher, inklusive allt. Så jag räknar med att det fortsätter, med tanke på vilka anfallare som finns i truppen.

En annan sak som jag också tror kommer att fortsätta är att Villarreal släpper in sjukt många mål. I de senaste ligamatcherna har det varit omöjligt att hålla nollan. Se här:

La Liga: 12/1, 2019
Villarreal 1 - 2 Getafe

La Liga: 3/1, 2019
Villarreal 2 - 2 Real Madrid

La Liga: 8/12, 2018
Villarreal 2 - 3 Celta Vigo

La Liga: 25/11, 2018
Villarreal 2 - 1 Real Betis

La Liga: 4/11, 2018
Villarreal 1 - 1 Levante

La Liga: 20/10, 2018
Villarreal 1 - 1 Atletico Madrid

Då fler än ett mål har släppts in på de tre senaste matcherna kommer Villarreal att släppa in mål även mot formstarka Bilbao."

Mycket riktigt blev det så också. Villarreal släppte in ett tidigt självmål och Bilbao hade flera chanser att utöka ledningen, men i andra halvleken tog Villarreal över taktpinnen. Med 20 minuter kvar kunde Karl Toko Ekambi kvittera till slutresultatet 1 - 1.

Marknaden har gått upp en del på oddset att båda lag ska göra mål och det finner jag ingen anledning för, med tanke på att Villarreal återigen MÅSTE gå för att göra mål och helst av allt vinna matchen. Valencia har gjort mål hemma på de senaste åtta matcher och Villarreal har inte ett tillräckligt bra försvar för att stoppa dem. Däremot har Villarreal sylvassa anfallare, som besitter mycket högre kvalitéer än de har visat, så jag räknar med att även de återigen gör ett mål för laget.

Därmed finner jag ett värde i att båda lag gör mål och lägger ett spel till 1,80 i odds hos bet365 .

---
Bekräftad startelva Valencia: Neto, Jose Luis Gaya, Mouctar Diakhaby, Ezequiel Garay, Cristiano Piccini, Denis Cheryshev, Dani Parejo, Francis Coquelin, Carlos Soler, Santi Mina & Rodrigo Moreno.

Bekräftad startelva Villarreal: Sergio Asenjo, Jaume Costa, Victor Ruiz, Alvaro Gonzalez, Mario Gaspar, Alfonso Pedraza, Vicente Iborra, Manu Trigueros, Santi Cazorla, Karl Toko Ekambi & Pablo Fornals.
---

Upp till 1000 kr i spelkrediter för både nya och existerande kunder hos bet365 . Sätt in 1000 kr och få 1000 kr extra att spela för.

This is the stats tab
This is the post tip