Speltips: Valencia över 2,5 kort i matchen @ 2,10 - bet365 -

Två lag som underpresterar i La Liga och även om båda gängen vann senast så är vi inte särskilt imponerade av deras framfart så här långt under säsongen.

Valencia är på tionde plats med 23 poäng. Har sett bra ut defensivt (22 insläppta). Slarvade in två bollar i slutet av matchen mot Girona men annars har man fem matcher med under 2,5 mål. Dock varit rätt många kort i matcherna av olika kulör. Två röda mot Getafe och ett rött mot Vallecano.

Har nu backparet Thierry Correia & Mouctar Diakhaby borta pga avstängningar och Jose Gaya står över med en muskelskada. Detta innebär att fladdriga duon Dimitri Foulquier och Gabriel Paulista kommer ta plats i backlinjen. Ungtupparna Jesus Vazquez och Cristhian Mosquera brukar vara helt okej när de får bra vägledning men nu känns det som att det kan bli lite misstag och missförstånd när två av de ordinarie backarna saknas. På mitten finns pålitlige kortsamlaren Selim Amallah som senaste startade efter skada och direkt tog ett gult kort. Framåt är det Fran Perez som är mest varningsbenägen och har hamnat i domarens bok i de två senaste matcherna.

Rörigt bakåt = gula kort

Villarreal tre placeringar bakom Valencia har släppt alla tyglar på sistone och har målskillnaden 7-11 på sina fyra senaste matcher. Hade 3-0 senast mot Celta men höll på att tappa matchen och kom undan med 3-2 och en lättnads suck.

Frågetecken finns inför denna match på anfallsduon Gerard Moreno som stod över senast med höfttrassel och Alexander Sörloth fortfarande känner av skadan som han dragits med under vintern. Om det stått klart att duon missar matchen så hade underspel varit givet, då man även saknar spelare som Yeremy Pino, Alfonso Pedraza och Denis Suarez framåt. I försvaret förväntas Juan Foyth och Raul Albiol ej kunna medverka pga skador. Sena tester på Matteo Gabbia och Francis Coquelin.

Precis som Valencia har man två man avstängda då Santi Comesana och Alejandro Baena tog sina femte gula kort för säsongen senast. Etienne Capoue var avstängd i den matchen men är nu åter. Således inte helt hundra att det kommer krylla av kort för bortalaget, även om Capoue får svårt att lämna planen obokad.

Huvudspelet denna afton blir att Valencia får över 2,5 kort i matchen till dryga två gånger degen. Kommer även att lägga TV-peng på att Gabriel Paulista (Valencia) plockar på sig en varning @ 4,80 - Expekt - och Etienne Capoue (Villarreal) går samma öde till mötes @ 3,25 - Expekt -

Domaren Jesus Gil Manzano är lite upp och ned gällande utdelande av kort men senast han dömde Valencia blev det sex gula kort i matchen och senast han hade en match med Villarreal så hivade han fram ostskivan sju gånger. När dessa två lag ställdes mot varandra i maj 2023 så blev det fyra kort för Valencia och två för Villarreal. Vem som var domare har ni nog redan räknat ut.

Spelet sitter om Valencia får tre kort eller fler i matchen.
This is the stats tab
This is the post tip