Unibet livestreamar matchen.

Till Estadio Jose Zorrilla åker Atletico Madrid för att ta samtliga tre poäng mot Valladolid. Marknaden har lagt sig alldeles för högt i odds på en rak Atletico Madrid seger, som i mitt tycke borde infalla två gånger på tre försök, med tanke på förutsättningarna. Tränaren Diego Simeone har skapat harmoni i laget och redan hunnit med att rotera runt i laget, för att få så pigga och utvilade spelare som möjligt till ligamatcherna. Valladolid är ett mittenlag som inte ska kunna stå emot Atletico Madrid.

Det är inget fel på Valladolids form som efter 0 - 2 förlusten mot Villarreal borta har spelat 1 - 1 hemma mot Granada och vunnit borta mot Espanyol med 2 - 0. Men vilket lag vinner inte mot Espanyol i La Liga för tillfället? Segern kom efter ett mål på straff, sedan fick Espanyol en utvisning och slutligen kontrade Valladolid in det andra målet på övertid. Något Valladolid kan upprepa mot Atletico Madrid? Knappast. Valladolid har haft bekymmer med att göra mål i starten och värre blir det mot Atletico Madrid.

Det råder ingen tvivel om att Atletico Madrid har hittat formen. Det gjorde de i Mallorca, när de vann med 2 - 0 och sedan spelade mållöst i Madrid-derbyt. Jan Oblak i målet håller världsklass och har stått för fenomenala räddningar både mot Real Madrid och i den senaste segern som kom borta mot Lokomotiv Moskva i Champions League med 2 - 0. I denna match vilades Stefan Savic, Kieran Trippier och Hector Herrera helt eftersom de satt hela matchen på bänken. Det var ett smart drag från Simeone.

I och med detta har inte Atletico Madrid släppt in något mål på tre matcher. Valladolid har inget vidare anfallsspel för att kunna utmana och inte heller en tillräcklig stark defensiv för att kunna stoppa Atletico Madrid, som har hittat en fin form även i anfallet. Till följd därav är det inte så mycket som talar för att vi ska få se något annat än en rak Atletico Madrid seger. Marknaden erbjuder 1.75 i odds på att Atletico Madrid tar samtliga poäng och det finner jag ett 25-punkters värde i och lägger ett spel.

Själva oddset finnes hos Unibet , 888sport & LeoVegas .

---
Bekräftad startelva Valladolid:
Jordi Masip, Nacho Martinez, Mohammed Salisu, Kiko Olivas, Javi Moyano, Toni Villa, Joaquin Fernandez, Michel Herrero, Oscar Plano, Sergi Guardiola & Sandro Ramirez.

Bekräftad startelva Atletico Madrid:
Jan Oblak, Renan Lodi, Jose Gimenez, Stefan Savic, Kieran Trippier, Koke, Saul Niguez, Thomas Partey, Joao Felix, Alvaro Morata & Diego Costa.
---

This is the stats tab
This is the post tip