Omgång 10 av den spanska La Liga inleds på Jose Zorrilla Stadium i Valladolid där ligatvåan Espanyol kommer på besök. Det är faktiskt två topplag i tabellen åtminstone, med en strålande form. Inte ens jag själv, som tidigt förutspådde Espanyol som denna säsongs stora positiva överraskning, skulle tro att Espanyol skulle ligga på en andra plats i tabellen efter nio spelade matcher. Deras motståndare Valladolid har faktiskt ännu bättre form, med tre raka vinster utan insläppt mål. Detta blir ett oerhört svårtippat möte, som kan sluta hursomhelst - men jag är övertygad om att det ska mycket till för att båda lag ska göra mål.

Hatten av till Valladolid, som har fyra raka segrar i ligan. Det hela började i bortamatchen mot Celta Vigo, där Valladolid log under med 1-3 och hämtade upp underläget och kvitterade i den 94:e minuten. Därefter har Valladolid vunnit mot:

La Liga: 21/10, 2018
Betis 0 - 1 Valladolid

La Liga: 7/10, 2018
Valladolid 1 - 0 Huesca

La Liga: 30/9, 2018
Villarreal 0 - 1 Valladolid

La Liga: 27/9, 2018
Valladolid 2 - 1 Levante

Valladolid befinner sig i en fantastisk form just nu, där försvaret är stabilt och väldigt svårt att bryta sig förbi. Det kommer att bli tufft för Espanyol att göra mål på dem, även om Espanyol kommer till mötet med två raka vinster.

Som Espanyol har spelat hela säsongen, faktiskt. I tabellen är de en poäng bakom storebror Barcelona och den tabellen ljuger verkligen inte. Managers Rubi tog över laget denna säsong och har lyckats grymt bra både offensivt och defensivt. Espanyol kommer till detta möte med 3-1 hemma mot Villarreal och 2-0 borta mot Huesca i ryggen, där anfallarna gör sitt jobb, men framförallt försvararna. Rubi har byggt laget bakifrån, vilket gör att alla spelare är med i försvarsspelet och gör det svårt för motståndarna att skapa något offensivt.

Skadeläget kunde inte vara bättre för Espanyol som har samtliga spelare tillgängliga. I Valladolid saknas anfallaren Duje Cop, men Keko, Luismi och Antonio Cotan har tränat i veckan. Så det är inga skadebekymmer som ska påverka matchen.

Espanyol är tillsammans med Valladolid de två lag som har släppt in näst minst lag i ligan hittills - efter Atletico Madrid. Det senaste mötet som spelades i Valladolid slutade 1-0 till hemmalaget år 2014. Även detta möte bör bli målfattigt med tanke på hur bra båda lagen har lyckats försvara sig på sistone.

Därmed finner jag ett värde i att båda lag inte gör mål i matchen och lägger ett spel till 1.80 i odds hos 888sport , LeoVegas eller MrGreen .

---
Preliminär startelva Valladolid: Jordi Masip, Nacho Martinez, Fernando Calero, Kiko Olivas, Javi Moyano, Toni Villa, Ruben Alcaraz, Michel Herrero, Antonito, Enes Unal & Leonardo Suarez.

Preliminär startelva Espanyol: Diego Lopez, Didac Vila, Mario Hermoso, David Lopez, Javi Lopez, Esteban Granero, Marc Roca, Victor Sanchez, Sergio Garcia, Borja Iglesias & Hernan Perez.
---

This is the stats tab
This is the post tip