Unibet livestreamar matchen.

Den spanska La Liga spelas i mitten av veckan där vi öppnar med ett spännande möte på Estadio Jose Zorrilla, då Valladolid tar emot den stora positiva överraskningen hittills, nämligen tabellettan Granada (i skrivandets stund, innan Sevilla har spelat mot Real Madrid). Marknaden har Valladolid som en liten favorit till seger, eftersom Granadas framfart kommer förr eller senare att avtal. Själv är jag övertygad om att detta blir ett försvarsinriktat möte där det blir tufft för båda lagen att göra mål i matchen.

Efter fem omgångar parkerar Valladolid i mitten av tabellen, med en seger, två kryss och två förluster.

Valladolid har varken gjort många mål eller släppt in så många. Sandro Ramirez och Sergi Guardiola fick i den senaste matchen spela ihop på topp. Trots att Villarreal lämnade stora ytor bakåt hade anfallarna problem med att förvalta dem. Sandro Ramirez stod tidigt ensam med målvakten, men sköt rakt på. Det är inga kliniska avslutare i truppen. Sandro Ramirez byttes ut efter en timmes spel och Sergi Guardiola hade några riktigt tama avslut på mål, som kunde ha räddats av vem som helst i målet.

Försvaret dock skötte sig utmärkt utom vid ett tillfälle, då Mohammed Salisu orsakade en straff, som Villarreal förvaltade. Villarreal gjorde ytterligare ett mål, då Valladolid flyttade upp positionerna. Valladolid lyckades dock inte alls i sina offensiva försök. Det kommer inte att bli så mycket lättare heller mot Granada, som kommer till denna match utan att ha släppt in mål i tre raka matcher. Bortsett från 4 - 4 matchen borta mot Villarreal har Granada verkligen täppt igen bakåt. Därefter har de spelat:

0 - 1 hemma mot Sevilla
3 - 0 borta mot Espanyol
2 - 0 borta mot Celta Vigo
2 - 0 hemma mot Barcelona

Försvaret hos Granada vill jag inte ta något ifrån. I den senaste matchen tog det 68 minuter för Barcelona att komma till ett avslut på mål. Däremot har det varit stolpe in väldigt mycket när det gäller deras mål. Espanyol gjorde sin sämsta match på bra länge, Celta Vigo drog på sig två röda kort innan ett Granada mål kom och mot Barcelona kom det första målet turligt genom flipperspel och det andra efter ett individuellt misstag av Arturo Vidal, som tog bollen onödigt med handen.

Till skillnad från Espanyol, Celta Vigo och Barcelona kommer inte Valladolid att tokanfalla utan mest fokusera på sina positioner och att inte bjuda på något onödigt bakåt. Därmed blir det svårare för Granada att göra mål, när de ska vara bollförande och jobba med ännu mindre ytor på planen. Valladolid själva har inte visat några styrkor i anfallsspelet så detta möte borde bli målsnålt. Mest värde finner jag i spelet att båda lag inte gör mål i matchen och lägger ett spel till 1.81 i odds.

Själva oddset finnes hos Unibet , LeoVegas eller 888sport .

---
Bekräftad startelva Valladolid:
Jordi Masip, Nacho Martinez, Mohammed Salisu, Kiko Olivas, Javi Morano, Oscar Plano, Ruben Alcaraz, Fede San Emeterio, Toni Villa, Sandro Ramirez & Sergi Guardiola.

Bekräftad startelva Granada:
Rui Silva, Victor Diaz, Domingos Duarte, Jose Antonio Martinez, Carlos Neva, Angel Montoro, Alvaro Vadillo, Maxime Gonalons, Antonio Puertas, Adrian Ramos & Carlos Fernandez.
---

This is the stats tab
This is the post tip