Unibet & LeoVegas streamar matchen.

På Estadio Jose Zorrilla tar Valladolid emot nykomlingar Mallorca, som är bland de svagaste bortalagen i fotbolls Europa. Hemmalaget Valladolid har hittat en fin form och hade två vinster och två kryss, mot väldigt bra lag, innan de åkte till Barcelona och blev piskade. Men Valladolid är långt ifrån det enda laget denna säsong som har åkt på stryk mot Barcelona. Hemma mot Mallorca ska Valladolid ha en god chans att ta samtliga tre pinnar. Valladolid har långt över 50 % chans för en vinst i matchen.

Efter fyra spelade hemmamatcher har Valladolid ännu ingen förlust. Den första förlusten tvivlar jag starkt kommer mot Mallorca. Det har blivit först tre kryss hemma, mot Osasuna, Granada och Atletico Madrid, för Valladolid och en seger mot Eibar senast med 2 - 0. Trots förlusten senast mot Barcelona har Valladolid en stark form överlag och gjorde även en helt okej insats mot Barcelona borta. Att få spela hemma underlättar för Valladolid, som dessutom tar emot laget med samtliga förluster på bortaplan.

Precis som i den andra divisionen fortsätter Mallorca att vara starka på hemmaplan, men urusla på bortaplan. De har fyra raka förluster borta mot Valencia, Getafe, Alaves och senast mot jumbon Leganes. Mallorca har dessutom förlorat med handikapp siffror mot samtliga av dessa motståndare utom mot Leganes, där det blev 0 - 1. När Mallorca inte ens klarar av att slå det sämsta laget överlag i ligan, som dessutom hade sparkat tränare, har de ingenting heller att hämta borta mot Valladolid.

Mallorca kommer till denna match efter att ha spelat hemma 2 - 2 mot Osasuna, där Mallorca verkligen hade domaren och VAR på sin sida och fick två straffar i matchen. Ändå klarade de inte av att vinna utan släppte in två mål mot nykomlingar Osasuna.

Efter att Leganes hade vunnit mot Mallorca så åkte de på storstryk i huvudstaden mot Real Madrid med hela 0 - 5. Det visar ändå att Leganes är ett mediokert lag, fortfarande, som klarade av att slå Mallorca. Valladolid är ett starkt mittenlag, utan förlust hemma. Då ska det inte erbjudas över dubbla pengar på en rak etta i matchen. Marknaden erbjuder runt 2.10 i odds på att Valladolid tar samtliga poäng. Det kan jag bara inte motstå att lägga ett spel på, på denna lunchmatch i den spanska La Liga.

Själva oddset finnes hos Unibet , 888sport & LeoVegas .

---
Bekräftad startelva Valladolid:
Jordi Masip, Mohammed Salisu, Federico Barba, Joaquin Fernandez, Kiko Olivas, Javi Moyano, Toni Villa, Michel Herrero, Oscar Plano, Enes Unal & Sergi Guardiola.

Bekräftad startelva Mallorca:
Fabri, Joan Sastre, Martin Valjent, Raillo, Lumor, Salva Sevilla, Takefusa Kubo, Pedraza, Dani Rodriguez, Ante Budimir & Lago Junior.
---

This is the stats tab
This is the post tip