Två målglada lag ställs mot varandra på Estadio Jose Zorrilla, då brassen Ronaldos Valladolid tar emot Rayo Vallecano. Valladolid är det bättre laget, Marknaden anser att de borde vinna vartannat möte och erbjuder därmed dubbla pengar på en rak Valladolid seger. Dessa odds är också korrekt. Eftersom båda lagen har kommit igång med målproduktionen finns det en stor sannolikhet i att båda lag gör minst ett varsitt mål i matchen, till nästan dubbla pengar. Detta är av värde, i mitt tycke.

På de fyra senast matcherna har Valladolid både gjort en massa mål mot bra motståndare, men också släppt in alldeles för många mål bakåt. Resan börjar hemma mot Leganes där slutsiffrorna skrevs till 2 - 4. Det var en förlust där Valladolid var det bättre laget, gjorde två mål men slarvade rejält och släppte in fyra bakåt. Sedan åkte de till Real Sociedad och slog dem alltså borta med 2 - 1. Därefter kom Atletico Madrid på besök och Valladolid gjorde återigen två mål framåt, men släppte in tre mål.

Slutligen, i den senaste matchen borta mot Athletic Bilbao, som bara fokuserar på försvarsspel och är riktigt tråkiga att titta på med sin nya tränare, så lyckades Valladolid i slutminuterna att kvittera. Fantastiskt. Bilbao hade, för andra matchen i rad, fått en straff som de gjorde mål på, men det hindrar inte Valladolid att fortsätta göra mål. Härnäst ställs de mot en motståndare, som kommer att gynna Valladolid maximalt - så det finns inget som talar för att Valladolid ska sluta göra mål.

Rayo Vallecano spelar en offensiv fotboll. Konsekvensen av deras super offensiva 3-4-3 formation har resulterat i att laget har släppt in näst flest mål i La Liga, efter jumbon Huesca. Rayo Vallecano släpper in i snitt cirka två mål per match. Dock så är det lyckosamma framåt oftast och har gjort bara två mål mindre än tabell femma Alaves. Det är många andra lag som också har lyckats med bedriften, ja, men Rayo Vallecano går verkligen för vinst i alla sina matcher.

Efter en tuff bortamatch mot Real Madrid, som slutade 0 - 1 så tog Rayo Vallecano chansen när de spelade hemma mot Levante senast och gjorde två mål framåt. Självklart släppte de återigen in ett mål bakåt och matchen slutade 2 - 1, men det var härligt att se inställningen på Rayo Vallecanos spelare, som verkligen gav allt och ville ta samtliga tre poäng.

Med den inställningen som finns hos Rayo Vallecano och den offensiva taktiken ska de ha goda chanser att fortsätta göra mål. Förra säsongen möttes lagen i Segunda Division där möten slutade på följande sätt:

04/03/18 Valladolid - Rayo Vallecano 1 : 1
08/10/17 Rayo Vallecano - Valladolid 4 : 1

Sannolikheten är stor att båda lagen ska fortsätta göra mål. Därmed finner jag ett värde i oddset 1,90 på att båda lagen fortsätter att imponera med målskyttet och lägger ett spel på att båda lag gör mål. Oddset finnes hos bet365 .

---
Preliminär startelva Valladolid: Jordi Masip, Nacho Martinez, Fernando Calero, Kiko Olivas, Javi Moyano, Oscar Plano, Ruben Alcaraz, Michel Herrero, Keko, Enes Unal & Leonardo Suarez.

Preliminär startelva Rayo Vallecano: Stole Dimitrievski, Emiliano Velazquez, Abdoulaye Ba, Jordi Amat, Luis Advincula, Santi Comesana, Giannelli Imbula, Alex Moreno, Adri Embarba, Raul De Tomas & Jose Pozo.
---

This is the stats tab
This is the post tip