På Estadio José Zorrilla får Valladolid äran att ta emot Real Madrid i den spanska La Liga. Real Madrid är favoriter till att vinna matchen till cirka 1.40 i odds. Marknaden tror också på att det blir ett målrikt möte, men inte på att målen kommer från Valladolids sida. Det är 50-50 kring om båda lagen lyckas näta. Jag är inte alls enig om detta och tycker inte att detta helt ska oddssättas på statistiken. Dessutom har Real Madrid två stora avbräck som kommer att underlätta för Valladolids del att göra mål.

Valladolid är ett av fyra lag som efter 20 omgångar snittar mindre än ett mål per match. Själv har jag sett samtliga deras matcher. Det handlar inte om att de fokuserar mer på defensiven, även om den i regel är stark. Målskyttarna har bara inte fått till det. Inte mittfältarna heller, för den delen. Det har inte varit brist på lägen att göra mål heller utan chanserna har inte förvaltats väl. Detta vände dock i matchen mot Valencia, där måltorkan bröts. I matchen därefter blev det 2 - 2 hemma mot Leganes.

Även om Valladolid kommer från en mållös match borta mot Osasuna, skapade de ett par bra lägen att göra mål. Det kommer de också att göra mot Real Madrid, som har släppt in minst mål i La Liga. På 20 matcher har Real Madrid släppt in 13 mål. I den senaste matchen hemma mot Sevilla blev det en 2 - 1 seger. Casemiro gjorde Real Madrids båda mål. Jag tvivlar inte en sekund på att Real Madrid, som vanligt, kommer att göra mål även i denna match. Det underlättar att Benzema är tillbaka från skada.

Det som underlättar för Valladolid är att Dani Carvajal drog på sig sitt femte gula kort för säsongen. Högerbacken missar därmed denna match. Det är ett stort avbräck i Real Madrids defensiv, som Valladolid bara måste ta vara på. Kvalitéerna finns hos Valladolid med spelare som Guardiola, Ünal och Sandro på topp. Att det erbjuds nästan dubbla pengar på att båda lagen nätar är värdefullt, i mitt tycke.

Spelet blir att båda lag gör mål i matchen, till 1.96 i odds.

Själva oddset finnes hos Casumo , Unibet , 888sport eller LeoVegas .

---
Bekräftad startelva - Valladolid:
Jordi Masip, Raul Carnero, Mohammed Salisu, Kiko Olivas, Joaquín Fernández, Antoñito, Michel Herrero, Rubén Alcaraz, Fede San Emeterio, Sergi Guardiola & Enes Ünal.

Bekräftad startelva - Real Madrid:
Thibaut Courtois, Nacho Fernandez, Raphael Varane, Sergio Ramos, Ferland Mendy, Toni Kroos, Casemiro, Luka Modric, Isco, Rodrygo & Karim Benzema.
---

This is the stats tab
This is the post tip