bet365 livestreamar matchen.

Söndagens kvällsmatch i den spanska La Liga hämtas från Estadio Jose Zorrilla där Valladolid, obesegrade på fem hemmatcher, tar sig an Sevilla. Det är ett makalöst resultat som ett lag som Valladolid har fått med sig hittills. Utdelningen har varit toppen och spelat har stämt fullt ut. Det har inte varit några problem att exekvera planen och det har gått Valladolids väg. Även om Sevilla är ett topplag i Spanien blir denna bortamatcher något utöver det vanliga. Valladolid har god chans att ta poäng.

På bortaplan har Valladolid spelat som vilket annat mittenlag i Spanien. På hemmaplan dock har de gjort det starkt. Efter fem hemmamatcher är det två vinster och tre kryss. Mest anmärkningsvärt är försvarsspelet, i mitt tycke. Det har endast blivit två insläppta mål på dessa fem matcher. Dessa två mål kom i början av säsongen mot nykomlingar Osasuna och Granada, där båda matcherna slutade 1 - 1. Därefter har det blivit tre raka matcher hemma utan något insläppt mål - ett kryss och två vinster.

Motståndarna Sevilla kommer till matchen med en stark seger i ryggen. Det är inte heller mot vem som helst. "Lillebror" Betis har slagits med 2 - 1, på bortaarenan, dessutom, i en het derbymatch. Viktigt för Sevilla. I den matchen ville Betis mycket men hade egentligen ingen plan utom full fart framåt, vilket Sevilla tog vara på och gjorde två mål. Sevilla är vanligtvis starka i defensiven och kommer att göra det svårt för Valladolid att göra mål på dem. Men Sevilla har också släppt in mål i tre raka matcher.

Marknaden har Sevilla som en favorit till strax under dubbla pengar, men i mitt tycke är detta en betydligt svårare match att vinna än vad oddsen föreslår. Så som spelat har varit och matcherna har sett ut ska det till något extra för att Valladolid inte ska klara av att ta poäng. När marknaden erbjuder strax över dubbla pengar på att Valladolid, för sjätte gången i rad, denna säsong, ska klara av att åtminstone ta poäng på hemmaplan finner jag ett värde i oddset och lägger ett spel på 1X i matchen.

Själva oddset, 2.03, finnes hos bet365 .

---
Bekräftad startelva Valladolid:
Jordi Masip, Nacho Martinez, Kiko Olivas, Mohammed Salisu, Javi Moyano, Fede San Emeterio, Michel Herrero, Pablo Hervias, Oscar Plano, Sandro Ramirez & Sergi Guardiola.

Bekräftad startelva Sevilla:
Tomas Vaclik, Sergio Reguilon, Jules Kounde, Diego Carlos, Jesus Navas, Joan Jordan, Fernando, Ever Banega, Nolito, Luuk De Jong & Lucas Ocampos.
---

This is the stats tab
This is the post tip