Unibet livestreamar matchen.

Lördagens kvällsmatch i den spanska La Liga hämtas från Estadio Jose Zorrilla där Valladolid ska fortsätta jakten på att bryta sin enormt långa måltorkan när självaste Valencia kommer på besök. Det blir mycket svårt det, med tanke på att Real Madrid behövde 95 minuter på sig att bryta ner Valencias försvar. Valladolid har inte gjort något mål på sina fem senaste matcher och inte heller såg det farligt ut senast. Valencia har hittat en fin form och fortsätter att imponera. Chanserna är goda till tre nya poäng.

Valladolid envisas med Sergi Guardiola och Sandro Ramirez på topp, trots att ingen av dem har gjort något mål på de fem senaste matcherna. Motståndarna har inte direkt varit oöverkomliga, med Alaves, Sevilla, Celta Vigo, Real Sociedad och Getafe senast. Det var svårt för Valladolid att skapa några farligheter mot Getafe, som enkelt kunde rensa bort alla bollar som slogs in i straffområdet. Valladolid kan försvara sig bra och har gjort så på sistone, men Valencia är i form och då blir det mål.

Efter att ha tagit två starka segrar mot Villarreal hemma med 2 - 1 och sedan 4 - 2 borta i derbymatchen mot Levante kom Real Madrid till Mestalla. Som alltid gjorde Valencia det svårt för motståndarna att skapa vassa lägen och hade inga problem med att ha lite bollinnehav. Ändå var det Valencia som tog ledningen och hade den fram tills den sista sekunden, då Karim Benzema kunde kvittera för Real Madrid. Det visar hur svårt det är att möta Valencia och det kommer också Valladolid att få erfara.

Ruben Alcaraz är avstängd på Valladolids mittfält. Valencia har frågetecken kring anfallarna Kevin Gameiro och Maxi Lopez, på grund av skador, men det gick så bra senast med fem mittfältare och Rodrigo Moreno ensam på topp. Moreno är ändå hetare än vad Sergi Guardiola och Sandro Ramirez är ihop, för tillfället. Jaume Domenech har visat sig vara en bättre målvakt i Jasper Cillessens frånvaro, så inget avbräck där. Jag kan inte se denna match sluta på något annat sätt än att Valencia vinner den.

Därmed lägger jag ett spel på en rak Valencia seger i matchen, till hela 2.45 i odds.

Själva oddset finnes hos Unibet , 888sport & LeoVegas .

---
Bekräftad startelva Valladolid:
Jordi Masip, Antonito, Mohammed Salisu, Kiko Olivas, Javi Moyano, Fede, Laureano Antonio Villa Suarez, Joaquin Fernandez, Pablo Hervias, Enes Ünal & Sandro Ramirez.

Bekräftad startelva Valencia:
Jaume Domenech, Daniel Wass, Gabriel Paulista, Ezequiel Garay, Jose Luis Gaya, Ferran Torres, Francis Coquelin, Daniel Parejo, Carlos Soler, Ruben Sobrino & Rodrigo Moreno.
---

This is the stats tab
This is the post tip