bet365 livestreamar matchen.

Omgång 23 av den spanska La Liga inleds på Estadio Jose Zorrilla då nedre mittenlaget Valladolid välkomnar Villarreal, som ligger nästsist. Båda lagen kommer från två frustrerade matcher i ryggen och måste studsa tillbaka direkt. Valladolid är starka hemma och gör i snitt ett mål per match, i synnerhet mot lag som har stora defensiva problem, som Villarreal. Dock har de gula ubåtarna kommit igång med målskyttet, samt att de måste gå all-in här, så chansen är stor att det smäller från båda hållen.

Villarreal är inne i en tung formsvacka och har faktiskt inte vunnit i La Liga sedan segern över Real Betis med 2 - 1 i november månad 2018. Det innebär en svit på nio matcher utan seger. De är i ett extremt behov av poäng, där de är fem poäng från säker mark i tabellen. I den senaste matchen tappade Villarreal en 2 - 0 ledning under den sista kvarten till 2 - 2 hemma mot Espanyol. Försvarsspelet fortsätter att visa stora svackor och det är inget som kan fixas innan matchen mot Valladolid.

Det som Villarreal däremot ska ta med sig till matchen är att anfallsspelet ändå var helt okej. Villarreal skapade mycket framåt och har fortfarande massvis av anfallare som är kapabla till så mycket mer än vad de har visat hittills under denna säsong.

Lagen möttes i september 2018 senast och då vann Valladolid borta med 1 - 0. Jag är övertygad om att de återigen gör mål på Villarreal, även om Valladolid kommer från en usel insats borta mot jumbon Huesca - där det blev 0 - 4. Hemma dock gör Valladolid mål. Endast i en av de sex senaste matcher har Valladolid misslyckats med att göra mål. Då blev det en 0 - 1 förlust mot Vallecano. I övrigt har de gjort mål på Celta Vigo, Getafe, Atletico Madrid, Mallorca (i cupen) och Legaes.

Då Villarreal är en betydligt svagare motståndare defensivt ska Valladolid återigen börja producera mål, men även fortsätta att släppa in mål, mot ett Villarreal som måste gå för seger. För att vinna så måste Villarreal göra mål. Tränaren i Villarreal, Javi Calleja, känner en stor ilska efter den senaste matchen och kommer att gå för en vinst här igen - vilket kommer att skapa stora ytor för Valladolid också. Att vi får se mål från båda sidorna erbjuds det 1,83 i odds och det är av värde, i mitt tycke.

Därmed lägger jag ett spel på att båda lag gör mål till 1,83 i odds hos bet365 .

---
Bekräftad startelva Valladolid: Jordi Masip, Javi Moyano, Kiko Olivas, Joaquin Fernandez, Nacho Martinez, Keko, Michel, Ruben Alcaraz, Pablo Hervias, Oscar Plano & Sergi Guardiola.

Bekräftad startelva Villarreal: Sergio Asenjo, Ramino Funes Mori, Daniele Bonera, Alvaro Gonzalez Soberon, Vicente Iborra, Alfonso Pedraza, Santi Cazorla, Pablo Fornals, Miguelon, Karl Toko Ekambi & Gerard Moreno.
---

This is the stats tab
This is the post tip