Speltips: Vallecano över 4,5 hörnor @ 1,66 - Expekt -

Två formlösa lag ska göra upp om poängen på Campo de Futbol de Vallecas i Madrid.

Hemmalaget Rayo Vallecano tillhör de sämre hemmalagen i La Liga. 1-5-4 är inget som sätter skräck i motståndarna som kommer på besök. När vi rekade laget senast så påpekade vi att anfallsuppsättningen är out of date och kanske lyssnade tränare Francisco på vårt resonemang då han bänkade Oscar Trejo och Radamel Falcao till förmån av Sergio Camello & Alvaro Garcia. Nu blev det ändå inga poäng mot Atletico Madrid men man gjorde i alla fall mål. Skapade sex hörnor trots bortaplan. På hemmaplan brukar man få till många (resultatlösa) hörnor. Gått över 4,5 linan med marginal i fyra av de fem senaste. Var bara mot Barcelona som man inte skapade många hörnor men då fick man knapp låna bollen och då är det svårt att fixa hörnor.

Sevilla saknar försvarsgeneral Ramos

Sevilla är ungefär lika svaga borta som Vallecano hemma. 1-3-6 har Sevilla på bortaplan. Fick senast rejält med pisk mot Girona som vann med hela 5-1. Släppte där bara till fyra hörnor och i de flesta matcherna så ligger laget kring 4-7 bortgivna hörnor.

Den som brukar ha koll på att det inte ges bort några hörnsparkar i onödan är rutinerade Sergio Ramos. Till denna match är 37-åringen avstängd efter fem gula kort under säsongen. Nu är det inte bara Ramos som är avstängd. Suso såg rött mot Osasuna och får sällskapa Ramos på läktaren.

Backen Kike Salas och viktige mittfältaren Nemanja Gudelj är skadade. Erik Lamela, Mariano Diaz och Dodi Lukebakio dras också med skador. Har tappat Ivan Rakitic till arabvärlden. Även om kroaten inte längre är av högsta klass så är det en spelare med erfarenhet och som kan hålla i bollen, så även där tappar man rutin och en som styr laget.

Vallecano är normalt ett lag som grejar många hörnor hemma och när Sevilla saknar sin försvarsgeneral så tror vi även här att det kan komma en hel del hörnor för hemmalaget.

Spelet sitter om Vallecano skapar fem eller fler hörnor under matchen.
This is the stats tab
This is the post tip