Häcken gästar Varberg på söndagen.
Mitt speltips: Under tre mål asian. Lucky Sports . Spelet innebär att du får pengarna tillbaka om det blir tre mål. Vinst vid noll, ett eller två mål och förlust vid fyra eller fler.

Häcken är det målgladaste laget i serien. Men de har trots allt bara haft fyra eller fler mål (vilket krävs för förlust för spelet) vid tio av 23 matcher. Men en hög mållina är kanske rimlig utifrån Häckens snitt, men jag tycker förutsättningarna gör att ett underspel lockar.

1) Vi får se hur vädret blir på söndag, men preliminärt pekar väderapparna på regn och blåst. Svårspelad gräsmatch alltså. 2) För ett Häcken som lär ställas mot ett defensivt inriktat Varberg.
3) Guldjagande Hisingslaget har tunga offensiva avbräck då Jeremejeff, Samuel Gustafson och Rygaard är avstängda. Lägg till en skada på Sana. Blir helt klart en tunnare offensiv och knappt några alternativ på bänken.
4) Det är mycket på spel här. Häcken ska försöka ta tillbaka initiativet i guldstriden. Varberg har ett smålurigt läge där de behöver ta ett par-tre poäng för att kvalfaran ska vara borta. Så Jocke Persson lär knappast bjuda på något här.

Varberg har haft fyra eller fler mål vid bara sex av 23 matcher hittills. Släppt in lite fler mål än vi är vana vid då de tappat strukturen helt i ett par matcher, framför allt på bortaplan. Men vi vet att de kan spela tajt och bjuda på lite. Är väldigt konsekventa i sitt raka Jocke Persson-spel och lär ställa upp precis som vanligt.

Jag tror underspelet är en bra startposition här. Varit mycket snack om Häckens defensiv och att de släpper in mål i varje match i stort sett - trots att de är en guldkandidat. Här tror jag de kan bli lite mer försiktiga då de inte har en bomboffensiv som kan baila ut laget. Bör dessutom bli en mer defensiv balans på laget med tanke på spelarna som saknas. Skulle matchen balla ur till en hawaiitillställning i andra halvlek kommer det säkerligen ha funnits lägen fram till dess för att ta sig ur underspelet. Kan tänka mig lite avvaktande inledning och att ö/u 3 mål snabbt flyter neråt till en 2,25-lina.

Speltips: Under tre mål asian.

This is the stats tab
This is the post tip