Varberg tar emot Degerfors på lördagen.
Mitt speltips: Över 2,5 mål i matchen. Bethard eller FastBet .

Åttan Varberg har spelat in 27 poäng efter en kanonsäsong. Tillräckligt många poäng ner till bottenplaceringarna för att typ vara klara för Allsvenskan 2022 redan. Möjligtvis ändå lite lågt på Varberg med under dubbelt, i en såpass jämn serie som Allsvenskan. Men litar inte tillräckligt på Degerfors för att spela plushcp. Väljer istället överspelet den här gången.

Bägge lagen har nätat i 14 av Varbergs 21 matcher. Gjort mål i 18/21 matcher - så är väldigt pålitliga på den biten. Får här också tillbaka ett gäng spelare som av olika anledningar missade Pekingmatchen förra helgen - så räknar med bra elva och en bra prestation. Tror det är en bra matchup med Varbergs raka "få in bollen i straffområdet-fotboll" mot Degerfors lite mer bolltrillande spel. Degerfors har släppt in näst mest mål i serien och ligger klart i botten för expected goals against. En enda nolla på bortaplan har det blivit. Så nog bör Varberg kunna näta.

Samtidigt är Degerfors rätt så vassa framåt. Nu är visserligen Djurdjic avstängd medan Edvardsen trivs bäst på hemmaplan, men Degerfors har sett bra ut framåt senaste omgångarna med två bra prestationer mot först Djurgården och sedan AIK.

Här tror jag på bra chanser för bägge lagen att näta. Tror på bra förutsättningar för ett tredje mål också då framför allt Varberg lär gå rejält för segermål vid 1-1-läge. Degerfors vet vi vill spela ett eget spel med rätt offensiv balans. Därmed känns överspelet bra här.

2-1 eller liknande känns rimligt.

Speltips: Över 2,5 mål i matchen.

This is the stats tab
This is the post tip