Speltips: Varberg tar poäng (+0.5) till 1.96 hos nya Expekt

Lägger även till asian under 3 mål till 1.76.

___________

Nedflyttningsmöte där de två svagaste lagen under säsongen drabbar samman. Varberg vill säkerligen fortsätta bygga inför nästa år och börjar få ihop något bra med spelare som vill vara kvar. För Degerfors del lever fortfarande hoppet om allsvenskt spel men då måste det bli seger här, vilket kan göra denna matchbild till mer underhållande.

Varberg
Senaste match: Varberg - Malmö FF 5-0
xG: 2.57 - 0.66
Skott/skott på mål: 22/11 - 6/1
Possession(%): 66 - 34
Hörnor: 13-3
Skrev om matchen inför och det blev precis som förväntat en enkel seger för Malmö FF. Däremot så stod Varberg upp bra i första halvlek och hade även ett par chanser samt stundtals bra etablerat spel. Överlag en helt okej match men där det såklart inte får släppas in fem mål.

Degerfors
Senaste match: Degerfors - Kalmar 1-3
xG: 1.33 - 2.1
Skott/skott på mål: 9/4 - 10/5
Possession(%): 48 - 52
Hörnor: 5-3
Kändes på förhand som Degerfors skulle ha bra chans till poäng och efter en fin inledning kändes det gjutet. Därefter en alldeles för enkel straff till gästerna och efter det så rann det på i första halvlek när Degerfors fortsatte offra allt för seger. Det gick inte vägen denna gång och nu börjar tiden bli knapp…

Läget hos Degerfors?
Har sedan tidigare ett par långtidsskador i bland annat Vukojevic och Djurdjic, saknar utöver det ett par ordinarie spelare så det är helt klart en försvagad trupp som ska klara kontraktet.
Skador: Johan Mårtensson, Douglas Bergqvist
Avstängningar: Diego Campos och Rasmus Örqvist.

Läget hos Varberg?

Joakim Lindner missar matchen på grund av skada. Har utöver det ett par långtidsskador sedan tidigare.

Ett pressat och försvagat Degerfors fallerar igen?

Alltid svårt att ta hänsyn till sådana här matcher där det ena laget redan är klart för nedflyttning medan motståndet kommer högmotiverade. Fullt logiskt har Degerfors sänkts en hel del i odds utifrån öppningsoddset. Nu är det nere på runt 1.90 och då ska man klara sig utan flertalet avbräck, både offensivt och defensivt där de måste offra allt för tre poäng. Medan för hemmalaget Varberg så bör de se sin chans att hamna på vinstspåret igen efter att ha haft ett par tuffare matcher på pappret. Tycker värdet är på Varberg här som absolut inte vill bjuda på tre poäng till Degerfors på sin egen hemmaplan. Nä, detta blir en tung gräsmatch där Varberg vanligtvis brukar kunna göra det svårspelat för motståndarna. Vi har ändå sett bra tendenser på sistone och man har stått upp mot betydligt tuffare motstånd. 1-1?

Speltips: Varberg tar poäng (+0.5) till 1.96 hos nya Expekt

Lägger även till asian under 3 mål till 1.76.
This is the stats tab
This is the post tip