Speltips: Varberg - Frej

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2019-08-09 19:00
Land: Sverige
Liga: Superettan
Odds: 1.83
Tips: 1 (asian -1)
Fredagsfest i Superettan när Frej reser till Varberg för bortamatch.
Mitt speltips: Varberg asian -1. Finns till bra odds hos SpeedyBet. Spelet innebär pengarna tillbaka om Varberg "bara" vinner med ett mål.

Toppen mot botten möts. Varbergs förstahalva av serien var som bekant helt brutalt bra. Efter sommaruppehållet har spelet hackat en del, men de leder fortfarande serien och har allsvenskt avancemang i egna händer. Frej ligger näst sist i tabellen, vilket såklart är ett jobbigt läge. Särskilt eftersom några av bottenkollegorna heter Öster, BP och GAIS - lag som mycket väl kan lyfta sig under hösten.

1. Varbergs 18 11 3 4 31:19 36
15. Frej 18 3 6 9 18:34 15

På hemmaplan har varberg varit outstanding fram till senaste hemmamatchen mot ÖIS (1-2-förlust). Det var nämligen säsongens förlust, innan dess har laget idel segrar.

2. Varbergs 8 7 0 1 16:6 21

Känslan är att Varberg hade lite väl bra utdelning under våren. Allt studsade lagets väg och alla spelare maxpresterade. Nu har de 1-1-4 senaste sex matcherna. Den överlägsna serieledningen har bit för bit käkats upp. Om Varberg hade gynnsam utdelning under våren är känslan runt de senaste matcherna att de fått lite väl dålig utdelning. I kombination med ett tufft schema också. Bortamatcher mot J Södra, Öster, Dalkurd och Degerfors är svåra matcher. Har varit bra med i alla matcher och kunde mycket väl fått med sig fler poäng. Sanningen om hur bra Varberg egentligen är ligger väl någonstans mitt emellan vad vi såg under våren och nu senaste veckorna. För mig är det definitivt ett topplag i serien, även om jag tror de får det tufft att räcka ända in i mål.

Väldigt passande uppgift här. Bottenlaget Frej, som spelar på konstgräs normalt sett, ska få svårt i den här matchen. Känns lite rörigt med nya tränarna från Bajen (Pablo Pinones-Arce och Janne Mian tillträdde nyligen). Har dessutom kommit in Hammarbyöverflödiga spelare som Jean Carlos de Brito och Albin Mörfelt (utöver de Bajenstämplade spelarna som redan finns i laget). Kan väl vara bra med förstärkningar, men för mig känns det snarare rörigt. En såon som Leo Bengtsson sitter ena dagen på Bajens bänk, medan han startar för Frej ett par dagar senare. Känns inte som det är ett optimalt upplägg när man jagar nytt seriekontrakt. Började serien rätt bra, men har nu 0-2-5 senaste sju matcherna. Tycker inget tyder på att de är på väg uppåt och över strecken. Känns som en given nedflyttningskandidat.
Bäste målskytten Melvin Frithzell (16/5) ska dessutom vara klar för ÖIS.

Ska skilja en klass mellan lagen här. Det här är en perfekt match för Varberg för att återfå momentum i toppstriden. Studsa tillbaka. Är först ut i den hår omgången och har med andra ord ett guldläge att vinna och sätta press på toppkonkurrenterna. Det ska man väl klara tycker jag. Pengarna tillbaka på uddamålsseger känns som en bra livrem

3-1?
  Varberg - Frej
Spela på Speltips Varberg - Frej
Polsater - 8 Augusti 2019 - 08:08
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Mitchx - 2019-08-08 01:56

Varberg är ett bra lag och hemmaplansstatistiken är bra. Jag tycker dock man ska tai beaktning att det är en ny situation för Varberg att öigga därman ligger i tabellen i år. Det kan vara som du säger att utdelningen jämnar ut sig, men det kan också vara ett rent formtapp eller nerver dom spökat av att hantera en så ovansituation. Klubben kvalade trots allt för sin existens förra året och ingen kunde peka ut dem före serien som topplag. Man har värvat smart dock.


Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
20:45  Hull City - Blackburn Rovers
Fotboll - The Championship - 1
2.40
21:00  Apoel - Ajax
Fotboll - Champions League - BTTS - Yes
1.83
21:00  LASK - Club Brügge
Fotboll - Champions League - 2 asian hcp 0
2.10
17:00  Ymer - Bagnis
Tennis - US Open - kval - Yme -2,5 games
1.73
21:00  Olympiakos - Krasnodar
Fotboll - Champions League - 1
2.00
21:00  Espanyol - Zorya Luhansk
Fotboll - Europa League - 1 asian hcp -1,5
2.02
  Rekatochklart Poolspel Insats
20:45  Topptipset tis 20/8 144 kr

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Livestreaming