Speltips: Varberg vinner matchen till 1.85 hos Betsson

_________

Efter lite midsommarfirande så är det dags för ett viktigt möte i bottenstriden där ett Varberg börjar närma sig något spännande med åtta poäng på de fyra senaste matcherna. Medan gästande Gefle har tre förluster på de fyra senaste matcherna men där de dessförinnan hade rätt så bra form. Det skiljer bara en poäng mellan lagen och det är viktigt att få lite andrum när det snart är ett längre uppehåll. 


Varberg
Senaste match: Utsikten - Varberg 0-1
xG: 1.62 - 0.55
Skott/skott på mål: 18/6 - 9/3
Possession(%): 53 - 47
Hörnor: 11 - 6
Som förväntat var det dominans av hemmalaget under den första halvleken men där man inte fick hål på Varberg som kunde samla ny energi till andra halvlek. Där det var en öppnare matchbild där Varberg gjorde mål på hörna och stängde igen vilket gav en otroligt viktig trepoängare. 


Gefle
Senaste match: Gefle - Landskrona 1-2
xG: 0.55 - 0.86
Skott/skott på mål: 5/2 - 12/7
Possession(%): 34 - 66
Hörnor: 3 - 8
Det var Gefle som gick in för att försvara poängen från start men där de trots väldigt defensiv uppställning lyckas ta ledningen. Man försvarade sig väl men det blev för tungt mot Landskrona som ju mer matchen gick tog över mer och mer. Man räckte helt enkelt inte till kvalitetsmässigt även om det var i slutet som segermålet kom för gästerna.

Avstängd: Robin Tranberg, Varberg

Ett Varberg på uppgång fortsätter plocka poäng

Ett favoritbetonat hemmalag med all rätt som har uppåtgående form och börjar hitta en stabilitet under Tobias Linderoth. Varberg har fler spelsätt i sig än exempelvis Gefle. Den yngre satsningen har ännu inte fått den utdelningen man förväntat men det märks man snabbt blir bättre och bättre. För gästernas del har bortaspelet varit under all kritik men poängmässigt har laget ändå levererat bra med poäng under våren. Överprestation stundtals med tanke på hur vissa matcher sett ut och med den truppen man har som inte är speciellt stark. Här tror jag Varberg har högre kvalitet i sig och väntar mig ett riktigt hungrigt hemmalag med fint självförtroende som kommer uppskatta gräset betydligt mer än gästerna. Detta blir ett slagkrig där Varberg går segrande.


Speltips: Varberg vinner matchen till 1.85 hos Betsson

This is the stats tab
This is the post tip