Speltips: Varberg - Halmstad

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2019-05-18 16:00
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan
Odds: 1.80
Tips: X2
Spela på Speltips Varberg - Halmstad
Upp till 1000 kr i spelkrediter! Omsättningskrav: Utbetalningar exkl. spelkreditsinsatsen.
18+. Regler & Villkor gäller. Stödlinjen.se
X2 spelas i hallandsderbyt mellan Varberg och Halmstad.

En lite lurig match då man får ställa sig frågan om man ska backa den man tror har högst grundkvalitet men som inte imponerat (HBK) eller det lag som faktiskt sett riktigt bra ut (Varberg). Jag väljer HBK.

Jocke Perssons Varberg är en av de stora positiva överraskningarna i fotbollssverige. Har smått osannolika 7-1-0 inför den här matchen. Då snackar vi ett lag med svag ekonomi och som i höstas med nöd och näppe kvalade sig kvar i Superettan mot Oskarshamn. Truppen är rätt ung och inte särskilt namnkunnig. Har spelare som Seljmani (kom från Torn inför den här säsongen), Robin Book, Beqaj och Krezic som gjort stor succé den här säsongen. Faktum är att laget förtjänat de poäng de tagit:
Har högst xG-siffra i serien enligt min källa. "Borde" alltså gjort flest mål i serien sett til dle målchanser de skapat, vilket även är fallet. Haft också klart flest avslut i serien.
Defensivt har det också sett bra ut - släppt till få målchanser och har låg siffra för "xG against". Släppt in minst mål.

Har dock svårt att se det är laget hålla över tid i en så jämn serie som Superettan. Frågan är om inte "förtrollningen" bröts nu i veckan när Örgryte bröt segersviten (slutade 1-1). Rätt så tuff match mot ett bra ÖIS och nu bara två dagars vila inför HBK-matchen - det är ett minus. Frågan är om det är hål i ballongen och vi får se lite omvänd ketchupeffekt? Jag är inne på det.

HBK är väl lite av Superettans IFK Norrköping hittills den här säsongen. Topptippat inför men har haft en svag inledning med enbart sju poäng på åtta matcher. Sparkade tränaren för ett par veckor sedan mot bakgrund av detta. Nye tränaren Haglund fick en resultatmässig drömstart då Trelleborg slogs på bortaplan förra helgen. Följde upp det med en rätt svag insats mot Gais (förlust 2-1). Släppte in ett tidigt hörnmål och med ett så svagt självförtroende som de har just nu kunde de inte riktigt hitta in i matchen efter det.

Sågs inför säsongen som ett givet topplag och kapaciteten i laget ska bara vara hög med Andreas Johansson, Joel Allansson, Djuric, Sadat m.fl. Finns en mix av klass, rutinerad räv och spets. Är rätt säker på att Haglund kommer lyckas lyfta laget resultatmässigt nu. Truppen är alldeles för bra för att snitta bara en poäng per match och borde rimligen lyfta. Rätt så skönt läge att gå in i det här derbyt på bortaplan. Även om säsongen varit en besvikelse är det som att de har allt att vinna, med tanke på hur bra Varberg gått.

Här tror jag det blir jämnt och känslan är att bägge lagen är rätt okej med kryss.

1-1?
  Varberg - Halmstad
Spela på Speltips Varberg - Halmstad Omsättningskrav: Utbetalningar exkl. spelkreditsinsatsen.
18+. Regler & Villkor gäller. Stödlinjen.se
Polsater - 17 Maj 2019 - 23:34
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
11:00  Garin - Chardy
Tennis - ATP Båstad - Över 22,5
1.90
19:00  AIK - Ararat
Fotboll - CL-kval - 1 vinna + hålla nollan
1.98
20:00  Piast Gliwice - BATE Borisov
Fotboll - CL-kval - 1
2.00
21:00  Tunisien - Nigeria
Fotboll - Afrikanska mästerskapen - Över 3,5 kort
1.85
16:30  Kairat Almaty - Siroki Brijeg
Fotboll - EL-kval - BLGM
2.20
20:45  Ballymena - Malmö FF
Fotboll - EL-kval - Under 4,5 mål
1.80
21:00  Senegal - Algeriet
Fotboll - Afrikanska mästerskapet - Algeriet vinner trofén
1.95
  Rekatochklart Poolspel Insats
19:00  Europatipset ons 17/7 144 / 864 kr

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Livestreaming