Smålandsderby på Finnvedsvallen.
J-Södra +0, pengarna tillbaka vid kryss alltså, testar jag till dubbla pengen hos bet365 .

Superettan
11 Jönköpings Södra 11 3 3 5 9:12 -3 12p
16 IFK Värnamo 11 1 2 8 7:25 -18 5p

Efter en 2 år lång sejour i Allsvenskan degraderades Jönköping Södra från den svenska finrummet. Efter degraderingen lämnade Jimmy Thelin plats åt Jörgen Wålemark. Men efter en katastrofal inledning fick Wålemark lämna sitt tränaruppdrag, och laget tränas numera av Stefan Jörgensson.
Efter förändringarna har det sett betydligt bättre ut, och J-Södra har "bara" förlorat en av sina sju senaste matcher. Senast löste laget ett oavgjort resultat mot topplaget AFC Eskilstuna. Så formen är det absolut inget fel på, trots en ganska blek tabellplacering.
Truppen:
Pettersson, Johansson, Siwe, Watson, Fendrich, Karlsson, Jakob Orlov, Vilhjalmsson, Svensson, Lindahl, Smylie, Jallow, Crona, Al-Ammari, Gwargis, Eek, Wik, Tannus
Anton Liljebäck (10/0) och Fredrik Olsson (8/0) saknas, i övrigt full trupp så vitt jag kan se.

IFK Värnamo går kräftgång i Superettan, och efter 11 spelade matcher är laget tabelljumbo, med ynka fem inspelade poäng. Med den poängskörden är det naturligtvis lätt att konstatera att formen inte är nå vidare. På de fyra senaste matcherna har det blivit idel förluster, med en målskillnad på 3-15 på dessa matcher! Sett till lagets sju senaste matcher har man tagit två poäng.
Långt ifrån okej för ett lag som slutade på den övre halva i fjol.
Vänder det mot J-Södra? Tveksamt.
Matchen känns ganska oviss på förhand, men att hemmalaget målas upp som knappa favoriter känns snett.

This is the stats tab
This is the post tip