Speltips: Sirius draw no bet till 2.23 hos nya Expekt

_______

Värnamo överraskar gång på gång och nu är laget mer eller mindre säkrat ifrån bottenstriden efter segern mot Djurgården. Motståndaren Sirius är dock i stort poängbehov och man kommer behöva ta poäng i sådana här svåra bortamatcher för att kunna hänga på lag som AIK, BP och IFK Göteborg som också kan ro på de flesta lagen i serien.


Värnamo
Senaste match: Djurgården - Värnamo 1-2
xG: 2.14 - 1.1 (wyscout)
Skott/Skott på mål: 21/8 - 10/3
Possession(%): 51 - 49
Hörnor: 7 - 1
Värnamo behöver inte direkt skämmas för de tre poängen mot Djurgården. Tycker överlag de gör en riktigt bra insats och verkligen vågar spela fotboll. De kändes lugna när Djurgården klev högt och de lyckades skapa många fria ytor i omställningarna. Extra roligt med Ajdin Zeljkovic med två mål, en spelare som många trodde skulle explodera i år men där han inte riktigt fått det att lossna. Hur som helst en stark trepoängare i en riktigt svår bortamatch.

Sirius
Senaste match: Sirius - Varberg 7-0
xG: 3.89 - 0.27 (wyscout)
Skott/Skott på mål: 24/13 - 5/0
Possession: 61 - 39
Hörnor: 3 - 3
Vet inte riktigt vad man ska skriva om en sådan här match. Det var självklart att Sirius skulle vinna matchen och att Varberg skulle ha lite loj inställning. Men att det skulle sluta 7-0 är bara pinsamt. Sirius ska dock ha cred som bara ville göra fler och fler mål, vilket kommer bli viktigt i målskillnaden i slutet av serien. Annars är det lätt att man bara spelar av matchen och nöjer sig med 2,3-0. Sirius spelare älskar sådana ytor de bjöds på.

- Inga nya skador eller avstängningar hos något av lagen.

Ett hungrigt Sirius sårar Värnamo

I grunden skiljer det sig inte alltför mycket emellan lagen. Värnamo har fått till helheten och det taktiska betydligt bättre än Sirius. Däremot så finns en väldigt intressant höjd även i Sirius. De har många individuellt skickliga spelare och de har visat tidigare att de kan skapa problem för alla lagen i serien. Även denna match kan komma att passa Sirius när det är ett Värnamo som kan spela helt avslappnat och dessutom har ett vågat grundspel. Tror vi kan få se ett Sirius som straffar Värnamo hårt i omställningarna som möjligtvis spelar med lite för hög risk. Sirius med sin brinnande motivation och sin vassa offensiv vinner matchen?

Speltips: Sirius draw no bet till 2.23 hos nya Expekt
This is the stats tab
This is the post tip