Vasalund kommer senast ifrån en match där de låg under 0-2 mot FC Stockholm där de var sånär att vända matchen.Vasalund hämtade upp till 2-2 och matade på rejält i den andra halvleken. Tanken var att de skulle spela en match mot Piteå under förra veckan men på grund av flygstrul blev den inställd. Således har Vasalund haft mycket vila och lär vara spelsugna till denna match. Kommer annars från en jättefin resultatrad och allt ser mycket intressant ut inför framtiden. Kabuye (på lån från AIK) har fortsatt imponerat och Elias Durmaz likaså och det finns många fler spelare som håller hög klass.

Ställs nu mot Gefle IF som jag varit inne på tidigare har gjort det riktigt bra i år. Har ett jämnt kollektiv och en bra åldersstruktur i truppen. Har något spännande på gång. Frågan är bara om det redan är i år man klarar av att vara med i toppen eller om det krävs ytterligare ett år. Hursomhelst har både defensiven och offensiven levererat och detta blir en spännande match att följa.

Är dock inne på att ett utvilat och taggat Vasalund på Skytteholm blir för tungt för Gefle att kunna få med sig poäng ifrån. Ett lag som Vasalund har en otrolig högstanivå i Ettan och individuellt skickliga spelare som kan lösa upp vilket lag som helst i serien. Gefle kommer absolut kunna stå emot men jag tror att Vasalund tar med sig poängen i slutändan.

Spel: Vasalund att vinna matchen till 2.00 hos Nordicbet

This is the stats tab
This is the post tip