Speltips: X2 till 2.10 hos bet365

_____

Vasalund var topptippade inför säsongen med ett par vassa nyförvärv. Det blev sedan en tuff start där de inte alls fick ihop helheten och haft en del problem med skador. Men nu börjar laget sakta men säkert hitta formen. Ett par vinster på de senaste matcherna och senast slog man FC Stockholm borta med 3-0. De har dock haft problem med offensiven, trots en del namnkunnigt och rutinerat har det blivit för få mål framåt. Kanske har Petrus Kocadag lösningen på det med en riktigt bra form. Tycker däremot defensiven fungerat bra med Ludvig Öhman som tagit stort ansvar samt Mariupuu som alltid levererar på mittfältet.

Täby är seriens största överraskning. Förra året kvalade dom sig kvar men är nu på fjärde plats. Nye tränaren Lukas Syberyjski från BP u19 har verkligen fått fart på laget och nu kan man istället titta uppåt i tabellen. Mittbacken Zinedin har varit vårens spelare helt klart som tränaren tog med sig från BP, det har blivit hela fem mål som mittback och det ryktas om mycket anbud från Allsvenskan. Nu har laget sex raka matcher utan förlust och känslan är väldigt bra.

Svårslagna Täby tar poäng

Sett mycket av Täby i år och det är inte direkt någon tillfällighet att laget tagit sina poäng. Smarta värvningar och även sett stabila ut både i defensiven och offensiven. Tidigare var det mer rakt men i å med Zinedin så har de kunnat ha ett annat vägvinnande spel. Vasalund är Vasalund, alltid en hög högstanivå men den nivån kommer man upp i alldeles för sällan. Flera spelare är också mer på nedgång medan Täby har flertalet spelare påväg upp. Tror denna match passar gästerna bra och tror de kommer vara mer villiga att göra en rejäl arbetsinsats här. Känslan är att vi får se en jämn match från början till slut och då ser jag värdet i X2 till 2.10 hos bet365 .
This is the stats tab
This is the post tip