Speltips: Vasco da Gama - Sao Paulo

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2018-11-22 23:00
Land: Serie A
Liga: Serie A
Odds: 2.05
Tips: BLGM
Enligt marknaden har vi ett helt öppet möte när Vasco da Gama tar emot Sao Paulo på Sao Januario. Förvisso blir detta ett tufft möte oavsett men i mitt tycke ska ändå Sao Paulo vara en liten favorit, med tanke på att gästerna ligger femma i tabellen och Vasco närmar sig nedflyttningsstrecket och parkerar på en femtonde plats. Det skiljer 23 poäng lagen emellan. Men Vasco är duktiga på att göra mål på hemmaplan så jag finner därmed mer värde i spelet att båda lag ska göra mål på varandra.

Det har gått så där för Vasco på sistone. Det ska ändå sägas att de ändå har spelat bra mot tufft motstånd och skapat sina lägen, men det har inte riktigt stämt alla gånger, samt att de försvaret inte direkt är det bästa. Dock vill jag hylla dem för deras starka hemmaspel, där alla spelare alltid ger hundra procent för att hemma publiken ska bli så belåtna som det bara går. Vasco är obesegrade på de fem senaste hemmamatcher, vilket verkligen visar styrkan. Framför allt, så har Vasco gjort mål i nio av tio senaste hemmamatcher. Endast mot Santos sket det sig. När Vasco spelar mot Sao Paulo brukar det dock bli en massa mål.

På de fem senaste inbördes möten har båda lagen varit duktiga på att göra mål och lyckats med bedriften fyra av fem gånger.

Brasilero Serie A: 5/8, 2018
Sao Paulo 2 - 1 Vasco

Brasilero Serie A: 12/11, 2017
Vasco 1 - 1 Sao Paulo

Brasilero Serie A: 20/7, 2017
Sao Paulo 1 - 0 Vasco

Brasilero Serie A: 18/10, 2015
Sao Paulo 2 - 2 Vasco

Copa do Brasil: 1/10, 2015
Vasco 1 - 1 Sao Paulo

De två senaste matcherna på Sao Januario har slutat 1-1, vilket är verkligen ett tänkbart resultat även i detta möte, då även Sao Paulo har stabiliserat spelet. De har faktiskt ingen förlust på de fyra senaste matcher samt att det har sett bra ut överlag. Sao Paulo har gjort mål i de tre senaste matcher och ska ha goda chanser att fortsätta med det även mot en sämre motståndare som härnäst står på tur. Sao Paulo har lika många poäng som liga fyran Gremio och jagar en topp fyra plats som innebär spel i Copa Libertadores. Så det är återigen full fart framåt i kampen om tre poäng och då är det mål som gäller.

Det är två anfalls hungriga lag som ställs mot varandra, som gillar att spela en offensiv fotboll, så det ska absolut inte erbjudas strax över dubbla pengar på att båda lag ska lyckas med att åtminstone göra minst ett varsitt mål. Båda lagen är bättre än så.

Därmed finner jag ett värde i spelet på att båda lag gör mål i matchen och lägger ett spel till 2,05 i odds hos OHMbet eller Rizk.

---
Bekräftad startelva Vasco: Fernando Miguel, Werley, Luiz Gustavo, Leandro Castan, Henrique, Leandro Desabato, Andrey, Yago Pikachu, Thiago Galhardo, Kelvin & Maxi Lopez.

Bekräftad startelva Sao Paulo: Jean, Bruno Peres, Reinaldo, Rodrigo Caio, Robert Arboleda, Jucilei, Hudson, Everton, Nene, Helio Junio & Santiago Trellez Viveros.
---
  Vasco da Gama - Sao Paulo
Spela på Speltips Vasco da Gama - Sao Paulo
rad - 21 November 2018 - 22:32
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  Djurgården - AFC Eskilstuna
Fotboll - Allsvenskan - BLGM
2.60 / 3.3
19:00  Elfsborg - Östersund
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian hcp +0,5
1.89
19:00  Helsingborg - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian hcp 0
1.80
21:00  Wolverhampton – Man Utd
Fotboll - Premier League - BLGM
1.90
  Rekatochklart Poolspel Insats
19:00  Topptipset mån 19/8 144 kr

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Livestreaming