Västerås tar mot BP på söndagen.
Mitt speltips: BP vinner, med insatsen tillbaka på oavgjort. Asian +0 eller DNB, bara kolla vad som ger högst odds.


Ny bonus - upp till 2000 kr! → 

Jumbon VSK hade lite medstuds mot Sirius senast när de räddade straff och Salech missade flera andra bra chanser. Men det var en ny bra prestation och alla som följer Allsvenskan undrar hur ett lag med så fina siffror och så få spel kan stå på så få poäng.

Om laget hade viss flyt mot Sirius så ändrades det snabbt efteråt. Då stod det nämligen klart att Simon Gefvert, en av lagets och seriens främsta hittills, skadat sig och missar resten av säsongen. Blytungt avbräck då han ägt sin högerkant i match efter match och varit den som imponerat mest av alla.

Det fina spelet till trots - Västerås har torskat åtta av tio matcher i Allsvenskan. Laget verkar sakna lite spets och de släpper till lite för billiga mål. Kommer säkert kunna ha ett högre poängsnitt in i mål, men då måste de börja få ordning på spelet i respektive straffområde. Vad värre är för VSKs del är att en del prestationer senaste veckorna varit lite lite sämre än innan. Orkar laget tro på det när det är en bit upp till strecken och lagets bästa spelare dessutom skadat sig? Vet ju dessutom att de tappar Åslund också om några veckor.

BP stabila

Ställs mot ett stabilt BP med 13 inspelade poäng på 10 matcher. Förutom genomklappningen mot Djurgården har förlusterna kommit hemma mot Blåvitt (märklig match där IFK var effektiva) och borta mot Häcken (BP var nästan bättre där, men inte mycket att säga om). Annars har de varit med i varje match och visat sig svårslagna. Har en bra och formstark Vasic som alltid är farlig och flera hårt jobbande mittfältare. Lär sakna Irandust igen, men han har inte hunnit bli en nyckelspelare än.

Konstgräslag själva som bekant, så inga konstigheter där.

Jag gillar BP som underdog här. Visst har VSK varit väldigt bra rent prestationsmässigt hittills. Men lik förbannat har de hittat sätt att förlora åtta av tio och nu har de dessutom tappat Gefvert. Kan bara tänka mig hur tufft det är som nykomling att vara i den situationen där du fått med dig för få poäng sett till spelet och sen drabbas av den här tuffa skadan.

Tycker BP ska ses med bra chans att vinna här och med pengarna tillbaka på oavgjot är livremmen på.
This is the stats tab
This is the post tip