Speltips: VSK att vinna med minst två mål ( -1.5) till 2.03 hos bet365

_______

Det börjar onekligen närma sig Allsvenskan för Västerås SK som har haft en fantastisk säsong. Nu hoppas man att laget säkrar platsen så fort som möjligt så det inte blir någon klassisk choke som flera andra klubbar i Superettan. Förutsättningarna finns där och nu möter man ett svagt J-Södra som numera gör allt för att undvika nedflyttning. I denna serie finns däremot inga enkla matcher och det finns väl en sanning i det, men visst ska det ändå vara klasskillnad här?

Västerås
Senaste match: Västerås SK - Trelleborg 3 - 0
xG: 2.06 - 0.99 (ws)
Skott/Skott på mål: 27/9 - 5/1
Possession(%): 59 - 41
Hörnor: 8 - 1
Som så många gånger förr på hemmaplan städar VSK av motståndarna på löpande band. Det var avslutsfest och om man lyckades spela helt på sina premisser. Jabir Ali fick känna på målprotokollet igen och det känns skönt att han är igång till avslutningen på serien.

Jönköping
Senaste match: Jönköping - Östersund 1 - 1
xG: 1.46 - 0.19 (ws)
Skott/Skott på mål: 15/1 - 5/0
Possession(%): 63 - 37
Hörnor: 6 - 2
Ett dråpligt misstag av Celic i målet banade väg för en väldig uppförsbacke redan i den fjärde minuten och hela den första halvleken var tom på energi. I andra halvlek kom däremot Södra ut som ett nytt lag och var tämligen överlägsna mot Östersund där det blev en rättvis kvittering.

Inget stör VSK i jakten mot Allsvenskan

Inget snack om saken att Södra peakade för tidigt under denna säsongen och sett närmast bedrövliga ut under den andra delen av säsongen. Visserligen räddar kanske våren ett nytt kontrakt med nöd och näppe men det kommer nog behövas åtminstone några poäng till för att säkerställa existensen i Sveriges näst högsta serie. Hursomhelst har man sämst form i Superettan med bara fem inspelade poäng på de 10 senaste matcherna. Här möter man laget som har näst bäst form och är seriens bästa hemmalag. VSK har städat av lag efter lag i sin hemmaborg “HEA”, den underliggande statistiken har varit tämligen överlägset de sju senaste matcherna på hemmaplan och sanningen är nog att J-Södra inte heller kommer att klara av att ställa till med något problem. Tror att hemmalaget visar klasskillnaden här och vinner komfortabelt på hemmaplan likt man gjort mot Trelleborg och GIF Sundsvall på sistone.

Speltips: VSK att vinna med minst två mål ( -1.5) till 2.03 hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip