Nykomlingen Landskrona går långt över allas förväntningar och jag tror inte att det tar stopp här i dag.

Superettan
1. Landskrona 13 8 4 1 24:12 28
12. Västeras SK 13 3 5 5 10:17 14

VSK hemma
7 2 4 16:8 10

Formen
F, O, F, F, F

Senaste match
Norrby - Västerås SK 4-1

Fagerström - Almström-Tähti, Merbom-Adolfsson, Lagerbielke, Björklund, Johansson, Jajic, Edlund, Sörman, Videhult, Sporrong

Bois borta
5 2 2 1 9:6 8

Formen
V, V, V, V, V

Senaste match
Landskrona - GIF Sundsvall 2-0

Kaddoura - Andersson, Tkacz, Olofsson, Wihlstrand, Ottosson, Almedjed, Olsson, Eliasson-Hofsö, Petersson, Jensen

Om vi börjar med hemvävda Landskrona Bois så är det mycket att gilla. Det är ett skånskt lagbygge med väldigt många som är fostrade i den egna akademin. Ett lagbygge som spelar en trevlig fotboll och som verkar trivas ihop som lag. Det finns många spännande namn i laget, inte minst Kevin Jensen som gjorde båda målen sist i den imponerande 2-0-segern mot GIF Sundsvall. Det var för övrigt Bois femte raka seger (3-1 mot Gais, 2-1 mot Brage, 3-0 mot Vasalund, 4-2 mot Trelleborg och 2-0 mot Giffarna). Jag anser att Landskrona Bois både är i bättre form och har ett mer fungerande lagbygge än vad söndagens motstånd har.
Västerås SK:s förlust mot Norrby (1-4 i Borås) var lagets tredje raka. Omgången innan fick de inte stopp på van den Hurk (0-4 hemma mot Helsingborg) och innan dess torsk mot GIF Sundsvall (0-1), kryss mot Öster (0-0) och förlust mot Falkenberg borta (1-2). Dagsformen är svag och man har fått ett par tunga skador i de bakre regionerna. Nu är Erik Björndahl klar på lån från Örebro och det är ett starkt tillskott, men han kommer rakt in och har inte spelat regelbundet på länge. Det är inte säkert att han levererar med än gång.

SPELTIPS
Jag spelar Landskrona asian hcp 0 (pengarna åter vid kryss) till 1.93 hos bet365 (3/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip