Västerås tar emot Sundsvall på måndagen.
Mitt speltips: Över 1,5 mål i första halvlek.

Mjällby leder gruppen med full pott hittills.
Bajen och Västerås skuggar med tre poäng var.
Sundsvall är rökta som nollpoängare.

Västerås MÅSTE vinna den här matchen för att ha chans att gå vidare. Även om de vinner är det inte säkert att det räcker, tar Mjällby poäng blir det Blekingelaget som går till kvartsfinal. Och även om de får med sig rätt resultat på Söder så måste de ta in målskillnad på Hammarby, så de måste gå för en storseger.

Kort sagt: VSK bara måste gå all in direkt här. Saknar avstängde backen Nsabiyumva, vilket får ses som ett defensivt avbräck.

Slaskiga Sundsvall

Sundsvalls cupmatcher hittills har slutat 3-2 och 3-1. Bägge matcherna har innehållit minst två mål i första halvlek och ett gäng målchanser åt bägge håll. Här har de som bekant inget att spela för direkt, så de kan åka till Västerås och bjuda upp. Svårt att se en särskilt annorlunda matchbild än de haft mot Mjällby och Hammarby. Vilket innebär chansbyte och en del ös åt bägge håll. Har kvar ständigt giftige Engblom och store råämnet Finey (målskytt mot Bajen) ser också spännande ut.

Väljer ett överspel i första halvlek för att det skulle kunna bli lite pyspunka berende på vad som händer i Bajen-Mjällby. Men från start tror jag dert blir körning av VSK och då bör det vara bra chans för minst två mål första 45.

Speltips: Över 1,5 mål i första halvlek.
This is the stats tab
This is the post tip