Speltips: Västerås - Trelleborg

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2019-04-22 15:00
Land: Spanien
Liga: Superettan
Odds: 1.70
Tips: BLGM
Spela på Speltips Västerås - Trelleborg
Upp till 1000 kr i spelkrediter! Omsättningskrav: Utbetalningar exkl. spelkreditsinsatsen.
18+. Regler & Villkor gäller. Stödlinjen.se
På Solid Park Arena ska Västerås SK (VSK) studsa tillbaka och jobba för att plocka poäng när Trelleborg kommer på besök i Superettan. Efter tre spelade omgångar har VSK en vinst, en oavgjort och en förlust, medan Trelleborg har spelat två matcher oavgjort och en förlust. Båda lagen har en sak gemensamt och det är att de har både gjort och släppt in mål i sina samtliga tre matcher hittills. Det är två offensiva lag som möts så båda lag ska klara att göra minst ett mål i matchen, två gånger på tre försök.

Det ger oss oddset 1,50. Marknaden är dock inte helt eniga och erbjuder närmare 1,70 i odds. Vinnaroddset på en rak etta i matchen ligger på 2,10 i odds. I VSKs hemmapremiär dominerade de första halvleken och ledde med 1 - 0. Vädret kunde dock inte vara sämre och ställde till det rejält med bekymmer. Vinden var ett problem. Gästerna Brage hade medvind och lyckades kvittera och hålla undan. Den matchen borde VSK ha vunnit med flera bollar, men det blev tyvärr endast ett mål framåt.

Det blev säsongens första förlust för VSK med 1 - 2 på Strandvallen mot Mjällby AIF. Även i denna match lyckades VSK också göra mål, men Mjällby blev för svåra. VSK släppte in två mål och det kommer att bli svårt även mot Trelleborg att hålla nollan. Trots att Trelleborg inte på något sätt har fått någon drömstart så har de spelat helt okej ändå. Inte i försvaret, givetvis, eftersom de har släppt in sex mål på tre matcher, men offensiven har varit riktigt vass. Så här har matcherna slutat hittills:

Superettan: 15/4, 2019
Trelleborg 1 - 1 Norrby

Superettan: 7/4, 2019
Varberg 3 - 1 Trelleborg

Superettan: 30/3, 2019
Trelleborg 2 - 2 GAIS

Detta kommer att vara en öppen match mellan två lag som jagar en seger. VSK vill studsa tillbaka och visa att de är att räkna med i Superettan och att de inte ska åka ut, medan Trelleborg jagar efter säsongens första seger. Så det kommer att uppstå stora ytor för båda lagen att ta vara på och skapa problem för varandra. Det är en liten risk att sviten på att båda lag gör mål ska inte brytas när VSK och Trelleborg ställs mot varandra.

Därmed finner jag ett värde i oddset 1,70 och lägger ett spel på att båda lagen lyckas med bedriften att sätta minst ett varsitt mål.

Själva oddset 1,70 på att båda lag gör mål i matchen finnes hos världens största bettingsajt bet365.

---
Preliminär startelva - Västerås:
Anton Fagerström, Dennis Persson, Calle Svensson, Ilir Berisha, Jesper Floren, Carlos Gaete, Samuel Holm, Simon Johansson, Filip Tronet, Karwan Safari & Brian Span.

Preliminär startelva - Trelleborg:
Andreas Larsen, Jakob Glasberg, Hugo Andersson, Isak Jonsson, Anton Tideman, Felix Horberg, Robin Nilsson, Erik Andersson, Oscar Johansson, Zoran Jovanovic & Dennis Antwi.
---
  Västerås - Trelleborg
Spela på Speltips Västerås - Trelleborg Omsättningskrav: Utbetalningar exkl. spelkreditsinsatsen.
18+. Regler & Villkor gäller. Stödlinjen.se
rad - 19 April 2019 - 16:00
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
04:30  LA FC - LA Galaxy
Fotboll - MLS - 2 asian hcp +1,5
1.95
19:00  Falkenberg - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - Under 3,5 mål
1.63
19:00  IFK Göteborg - Kalmar FF
Fotboll - Allsvenskan - Över 2,5 mål
2.10
19:00  Kwon Soon - Dellien
Tennis - US Open - Kwo -6,5 games
1.60
19:00  Sundsvall - Elfsborg
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.65
20:45  Inter - Lecce
Fotboll - Serie A - Inter + håller nollan
2.02

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Livestreaming