Västerås är illa ute efter en skral poängskörd. Laget har enbart en seger senaste sju matcherna. Trots bra prestationer rent generellt och ett bra grundspel så har de problem både offensivt och defensivt. Positiva är att Granath som värvades av Skövde AIK verkligen har kommit igång med målskyttet.

Senast spelade laget emot Brommapojkarna där det blev en uddamålsförlust. Det saknades inte direkt chanser att både få med sig en och tre poäng, men VSK befinner sig i ett tufft läge och måste ta sig ur det.

Trelleborg fortsätter att göra blandade resultat. För ojämna för att sluta topp tre trots en stark trupp. Fick med sig en poäng senast mot Utsikten på bortaplan. En match som hemmalaget ville betydligt mer och Trelleborg får vara nöjda med en poäng.

Till denna match ser det ut att bli en defensiv med Björkén - Jönsson - Modig - Bödvarsson. Annars i princip oförändrat offensivt. Detta tror jag att VSK har goda förutsättningar att utnyttja, det känns som Västerås har betydligt mer att ge och det känns som en tidsfråga innan laget är på rätt spår igen. Theodore Rask är avstängd men utöver det ska truppläget vara bra i VSK och här har jag svårt se dem förlora.

Spel: Västerås SK draw no bet (asian 0) till 1.70 hos Pinnacle

This is the stats tab
This is the post tip