Nykomlingen Vejle tar emot topplaget AGF.

Senaste mötet
AGF - Vejle 4-2

SUPERLIGAN
3. AGF Århus 13 7 3 3 26:16 24
10. Vejle 13 4 3 6 18:24 15

Vejle hemma
6 2 1 3 9:12 7

AGF borta
6 2 3 1 8:8 9

Preliminära elvor Sportsgambler.com.

Vejle Boldklub (4-3-3): Brunst - Mølgaard, Kolinger, Ojala, Amundsen – Ramadani, Ezatolahi, Hetemi – Yamga, Faghir, Mucolli

AGF (4-3-3): Grabara – Munksgaard, Hausner, Tingager, Højer – Olsen, Poulsen, Grønbæk – Links, Mortensen, Thorsteinsson

Det har varit aktiva dagar på sillyn i Danmark och så även i Vejle och AGF inför omstarten av superligan. AGF Århus ligger trea i tabellen medan Vejle ligger tia. Vejle spelade 0-0 i genrepet mot Esbjerg och saknade skadade spelarna Mads Greve, Matthew Briggs, Thomas Gundelund, Jacob Schoop, Lucas Jensen och Allan Sousa. Å andra sidan har man varit aktiva på sillyn som sagt och hämtat in Denis Kolinger, Hugo Ekitike, German Onugkha, Pierre Bengtsson, Dominik Kovacic och Lukas Engel. Vejle avslutade året 2020 med 0-0 borta mot Lyngby. Annars var avslutningen en dyster sådan med sju raka utan seger. Vejle är klart inblandat i bottenstriden och i den första omgången efter uppehållet lär man se sin chans att skrälla, få en fräsch start.

AGF är i grund och botten bättre på alla sätt. Man har en hel del frågetecken och skador. Sebastian Hausner, Frederik Tingager, Alexander Munksgaard, Kevin Diks, Mathias Jørgensen och Bror Blume hade småskavanker och missade genrepet mot FCK (1-6). Benjamin Hvidt var sju och Søren Tengstedt, Zach Duncan och Niklas Backman fortsatt skadade. Stora förlustsiffror ja, men det var en match över tre halvlekar där det rann iväg. 2-1 till FCK efter full tid. Jag tror definitivt att AGF ser sig själva som segrare här. Annat vore konstigt sett till att man skuggar Midtjylland och Bröndby i toppen av tabellen. Men omstarter kan vara = skrällar och jag vill inte utesluta det här. Jag tror på en målrik match.

SPELTIPS
Jag spelar båda lagen gör mål till 1.80 hos bet365 (2/5 units).

bet365 livestreamar matchen.

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip