Unibet livestreamar matchen.

Sydamerikanska Copa America fortsätter i Brasilien och vi är framme vid kvartsfinalerna. På Estadio do Maracana ska Argentina klara av att vinna två gånger på tre försök mot Venezuela, enligt marknaden, men det har jag personligen väldigt svårt att lita på, med tanke på hur bra Venezuela har varit i defensiven när det väl har gällt som allra mest. Argentina har kommit igång och vaknat till i slutskedet av gruppspelet, men här kommer det bli svårt för båda lagen att göra mål i matchen.

Venezuela har i de första två gruppspelsmatcherna mot Peru och Brasilien inte gjort något mål framåt. Inte heller hade de släppt in något mål bakåt. Så bra har de varit i det defensiva spelet. I den tredje och sista gruppspelsmatchen mot slagpåsen Bolivia fick Venezuela en drömstart. Redan efter två minuter nickade vänsteryttern Darwin Machis in ledningsmålet. Dock lyckades Bolivia komma upp i en nivå som vi inte har sett dem på flera år och bjöd på två stolpträffar innan halvtidsvilan.

Venezuela, som ändå hade full kontroll på matchen, visade för en gångs skull inte upp samma defensiva styrka och släppte därmed in lagets första mål, med mindre än 10 minuter kvar av matchen. Dock hade Venezuela redan 2 - 0 och inhopparen Martinez fastställde slutresultatet till 3-1 när Bolivia pressade i slutskedet. Så Venezuela kan verkligen spela en framgångsrik defensiv fotboll när det väl krävs och kommer att göra det svårt för Argentina, som har problem med målskyttet i turneringen.

När det gäller Venezuelas spelare så är det väldigt många som har övertygat. Främst kanske målvakten Farinez och mittbacken Villanueva, samt att kämparna Junior Moreno och Tomas Rincon på mitten har varit lyckosamma och viktiga när man Venezuela har fått backa hem mot bättre motstånd. Argentina gick mållösa från det första mötet mot Colombia, Messi fick en straff i den andra matchen mot Paraguay, så först i den tredje och sista matchen visade Argentina lite mer klass.

Argentina vann mot Qatar med 2 - 0, efter ett tidigt mål av Lautaro Martinez och ett starkt försvarsspel, som gjorde det svårt för Qatar spelarna att komma till avslut. Det spelet kommer Argentina att ta med sig till matchen mot Venezuela, som också kommer att få problem med att göra mål. Venezuela lyckades inte mot Brasilien och inte heller mot Peru, så jag tvivlar på att Venezuela kommer att lyckas göra mål på Argentina heller.

Marknaden öppnade med oddset 1,50 på att båda lag inte gör mål i matchen men sedan hoppade oddset upp en hel del och befinner sig i skrivandets stund på 1,75. Det är av värde, med tanke på att Venezuela är uddlösa framåt mot bättre motstånd, samt att de är skickliga i defensiven, så jag lägger ett spel på att båda lag inte gör mål i matchen.

Själva oddset finnes hos Unibet , 888sport & LeoVegas .

---
Preliminär startelva - Venezuela:
Wuilker Farinez, Luis Del Pino, Ronald Hernandez, Jhon Chancellor, Roberto Rosales, Junior Moreno, Darwin Machis, Tomas Rincon, Juanpi, Jefferson Savarino & Jose Salomon Rondon.

Preliminär startelva - Argentina:
Franco Armani, Nicolas Tagliafico, Nicolas Otamendi, Juan Foyth, Renzo Saravia, Giovani Lo Celso, Leandro Daniel Paredes, Rodrigo De Paul, Sergio Aguero, Lionel Messi & Lautaro Martinez.
---

This is the stats tab
This is the post tip