Dags för 34:e omgången av italienska Serie A där målglada Atalanta gästar Verona.
Mitt speltips: borta seger asian handicap -1.5 till 2.08 gånger degen på Casumo , LeoVegas & Unibet .

Verona placerar sig inför matchen på en sjunde plats i ligan med 44 inspelade poäng, laget har sedan omstarten varit hyfsat formsvagt och endast tagit två av åtta möjliga vinster. Laget spelade senast mot Roma där man förlorade med 2-1, innan dess har man fem poäng de senaste fem matcherna.

Atalanta är verkligen årets målmaskin i årets Serie A och har gjort hela 93 mål, laget placerar sig på en imponerande tredje plats och senast fortsatt man vinna och göra mycket mål då man vann hemma med hela 6-2 mot Brescia. Laget är i stor form och har inte förlorat sedan omstarten, man har vunnit sju av åtta möjliga och kryssat en.

Atalanta kommer som sagt til matchen i storform och man har vunnit sju av åtta senaste matcher i Serie A, laget jaga Inter som huserar på andra platsen en poäng före Atalanta. Verona ligger på en sjunde plats och är betydligt mindre formstarkt än bortalaget. Jag tror på ett Atalanta med den formstarka och heta offensiv blir ett nummer för stort för Verona, detta eftersom Verona kommer till matchen med två poäng senaste fyra matcherna där man släppt in sju mål på dessa fyra matcher. En formsvag defensiv i hemmalaget alltså vilket jag tror leder till att matchen springer iväg i Atalantas favör. Därför blir mitt speltips Atalanta asian hcp -1.5 till 2.08 gånger pengarna på Casumo mm.

This is the stats tab
This is the post tip