Fredagsmatchen i den italienska Serie A hämtas från Stadio Bentegodi där Hellas Verona tar emot Bologna. Det skiljer tre poäng till Veronas fördel - som vidare har fem poäng upp till en Europa Conference League kvalbiljett. Tänk att få spela ute i Europa. Med den formen som Verona har visat upp är det fullt möjligt. Då ska det till en seger för Verona mot formlösa Bologna.

Tränaren Igor Tudor har börjat året bra med Verona, med två segrar och en förlust. I vanlig ordning sprayar laget in mål. Totalt har det blivit 41 fullträffar efter 22 omgångar. Giovanni Simeone har varit bäst med 12 mål. Därefter Antonin Barak med 8 mål och sedan Gianluca Caprari med 7 mål. Laget är så pass vasst i den sista tredjedelen att Nikola Kalinic har fått nöja sig med en plats på avbytarbänken. Antonin Barak gjorde ett hattrick i den senaste omgången - där det blev en 4 - 2 seger mot Sassuolo.

Tränaren Sinisa Mihajlovic har stora bekymmer med att hitta formen. Bologna har förlorat fem av sina sex senaste ligamatcher. Försvaret har underpresterat och släppt in två mål i fem av dessa sex matcher. Samtidigt som offensiven har varit uddlöst. Marko Arnautovic har inte lyckats uträtta mycket fram i banan. Musa Barrow och Ibrahima Mbaye är borta i Afrikanska mästerskapet.

Momentum är helt på Veronas sida, som utan tvekan har en vassare offensiv. Mot formsvaga Bologna ska de klara av att försvara sig bra. Jag tar en tydlig ställning och lägger ett spel på att Verona tar alla tre poäng i Serie A mötet mot Bologna.

Speltips Verona - Bologna:
1. Odds 2.06 hos bet365 .

bet365 streamar matchen.

---
Preliminär startelva - Verona:
Lorenzo Montipo, Nicolo Casale, Koray Günter, Federico Ceccherini, Fabio Depaoli, Ivan Ilic, Miguel Veloso, Darko Lazovic, Gianluca Caprari, Antonin Barak & Giovanni Simeone.

Preliminär startelva - Bologna:
Lukasz Skorupski, Kevin Bonifazi, Luis Binks, Arthur Theate, Lorenzo De Silvestri, Roberto Soriano, Nicolas Domiguez, Mattias Svanberg, Aaron Hickey, Marko Arnautovic & Nicola Sansone.
---

TV: Helgens bästa tips på Rekatochklart!




This is the stats tab
This is the post tip