Först rekade jag att Fiorentina skulle förlora hemmamötet mot Atalanta, som slutade 2 - 3. Därefter, i Fiorentinas senaste match, gick jag emot dem igen när de gästade Sassuolo - där det blev förlust också, med 1 - 3. En tredje gång i rad går jag emot Fiorentina när de gästar Hellas Verona på Stadio Bentegodi, i den italienska Serie A, då Viola, i mitt tycke, spelar en allt sämre fotboll för varje gång de entrar planen. Med det spelet som Fiorentina har visat upp riskerar de att hamna i nedflyttningszonen.

Verona är långt ifrån en enkel motståndare, då laget är uppbyggt från ett starkt försvarsspel. Formen är inte den sexigaste, men det har varit väldigt mycket stolpe ut i väldigt många jämna matcher. Efter att ha hållit nollan i tre raka matcher blev det en förlust nyligen mot Lazio, där Verona släppte in ett sent mål. Detta följdes upp en av ytterligare förlust senast borta mot Sampdoria. Problemet har legat i anfallsspelet men det kan mycket väl lossna när de möter ett formlöst lag med stora defensiva bekymmer.

Det tål att upprepas. Fiorentina är ett ostabilt lag utan någon som helst riktning, vare sig på planen eller inom föreningen. Efter fortsatta dåliga resultat har de återanställt Giuseppe Iachini som tränare. Den 23 december 2019 anställdes Giuseppe Iachini som tränare, efter att Vincenzo Montella inte lyckades med uppdraget. Giuseppe Iachini sparkades den 9 november 2020, pga uteblivna resultat. Men 24 mars 2021 anställdes han igen, efter att Cesare Prandelli "kom överens" om att sluta, i samband med en 2 - 3 förlust hemma mot AC Milan. Likadant har det sett ut på planen, där det har varit svårt att förstå hur de vill spela fotboll.

I Giuseppe Iachinis nya debut som Fiorentina tränare blev det 1 - 1 mot Genoa där anfallaren Franck Ribery drog på sig ett direkt rött kort. Därefter blev det en förlust hemma mot Atalanta med 2 - 3, där gästerna ägde matchen och borde ha gjort betydligt fler mål. Fiorentina hade en bedrövlig bortaform med endast två vinster på fjorton bortamatcher och den statistiken förbättrades inte heller mot Sassuolo, där Fiorentina bara hade 27% av bollinnehavet och lyckades inte skapa något annat förutom Giacomo Bonaventuras snygga mål. Fiorentina har bara fem poäng ner till bottenstriden, med åtta omgångar kvar av ligan.

När det gäller samarbetet mellan Fiorentina och tränaren Giuseppe Iachini så har de bara vunnit en av sina nio senaste ligamatcher tillsammans. Fiorentinas stora problem denna säsong är bortaspelet samt tremansbacklinjen och hela försvaret i övrigt, där det totalt har blivit två vinster på femton bortamatcher och nio förluster totalt. Då Verona har visat fina tendenser är känslan att en seger är på ingång.Därmed lägger jag ett spel på en Verona seger på asiatisk handikapp 0, med en försäkring på pengarna tillbaka vid oavgjort. Det blir alltså en förlust vid en Fiorentina seger och vinst vid en rak Verona seger i matchen.

Speltips Verona - Fiorentina:
1 asian 0 (samma som Verona draw no bet) - odds 1.87 hos bet365 .

bet365 streamar matchen.

---
Bekräftad startelva - Verona:
Marco Silvestri, Pawel Dawidowicz, Koray Günter, Federico imarco, Marco Davide Faraoni, Adrien Tameze, Ivan Ilic, Darko Lazovic, Antonin Barak, Daniel Bessa & Kevin Lasagna.

Bekräftad startelva - Fiorentina:
Bartlomiej Dragowski, Martin Caceres, German Pezzella, Lucas Martínez Quarta, Cristiano Biraghi, Erick Pulgar, Sofyan Amrabat, Giacomo Bonaventura, Lorenzo Venuti, Franck Ribéry & Dusan Vlahovic.
---

This is the stats tab
This is the post tip