Juventus ställs inför en småknepig match när de gästar Verona på lördagskvällen.
Mitt speltips: Över 2,5 mål i matchen. Bethard eller FastBet .

Juve har 16 av 22 Serie A-matcher med över 2,5 mål.
Verona har bara 8 av 22 Serie A-matcher över en 2,5-lina. Har dock varit lite mer målglada senaste tiden med fem av senaste åtta matcherna över 2,5 och två av de som gick under slutade 1-1. Var rätt konstigt att exempelvis förra helgens bortamatch mot Milan stannade på 1-1 då det fanns många lägen för fler mål. Veronas målskillnad är 26-23, men den "borde" varit ca 33-31 sett till xG-statistiken för och emot. Rimligt att tro att de kommer vara involverade i mer målrika matcher framöver.

Kommer säkert få sina lägen mot ett Juventus som kanske inte varit lika tajta som tidigare säsonger. Juve har "bara" tre nollor på bortaplan den här säsongen. Samtidigt har Juventus misslyckats att näta i blott en Serie A-match. En nytänd Ronaldo har öst in en hel del mål på slutet och Juventus har faktiskt tio raka matcher över 2,5 mål. Tänkbart lag:

Szcesny
Cuadrado, Ligt, Bonucci, Sandro
Pjanic, Bentancur, Rabiot
Ramsey
Dybala, Ronaldo

Verona är i stort sett klara för Serie A-spel redan efter en fin säsong. Kan med andra ord bjuda upp mot Juventus här i stället för att panikpacka ihop runt eget straffområde. En bra dag kan Juventus själva "slå" en 2,5-lina mot de flesta lagen i den här ligan. Måste gå för segern i varje match i titelkampen. Blir inte förvånad om Verona nätar - de har stått upp bra mot flera topplag den här säsongen. Matchen i höstas mellan de här lagen var en öppen historia som slutade 2-1 till Juve - kan se ett liknande resultat här.

This is the stats tab
This is the post tip