Söndagens lunchmatch i den italienska Serie A hämtas från Stadio Marc'Antonio Bentegodi där Hellas Verona gästas av Torino. Verona har näsan precis ovanför vattenytan och är i desperat behov av poäng. Torino ligger i ingenmanslandet och har ingenting att spela för. Något som har gjort dem starka då det har blivit en hel del poäng i de senaste omgångar, samt på resande fot.

Det blev en viktig seger för Isak Hien och hans Verona sist då Cyril Ngonge gjorde matchens enda mål borta mot Lecce. En seger som innebär att laget har tre poäng ner till bottenstriden - när det återstår fyra omgångar av ligaspelet. Tränaren Marco Zaffaroni lyckades väcka liv i spelarna, som innan dess förlorade mot stormakten Inter med tennissiffrorna 0 - 6. Hemmaspelet är fortsatt bra, med fem segrar på de nio hemmamatcher som har spelats under året 2023.

Något spel ute i Europa blir det inte för Torino, som har tolv poäng upp till sexan Atalanta. Ingen nedgradering heller, för den delen. Det intressanta är att Torino har spelat fint, när de har kunnat spela avslappnat. Det har blivit fullträffar i samtliga fem senaste omgångar. Tonny Sanabria är lagets skyttekung med 11 fullträffar. Han gav laget ledningen sist mot Monza, som varade nästan fram till fulltid. Gianluca Caprati kvitterade sent. Återigen släppte Torino in mål.

Mål från båda sidor?

Vakten Verona eller Torino har något lysande försvar, medan anfallsspelet håller en helt okej nivå. Båda lagen har mer än var det krävs för att bryta ner varandra. Därmed blir det ett spel på att båda lagen gör mål i matchen - till över dubbla degen i odds.

Speltips Verona - Torino:
Båda lag gör mål. Odds 2.17 hos Pinnacle .
This is the stats tab
This is the post tip