Vidi blev en otrevlig upplevelse för Malmö FF och laget som inte förlorat på hemmaplan på över ett års tid blir säkert ingen lätt match ens för AEK Aten.

Vägen hit:

Dudelange - Vidi 1-1
Vidi - Dudelange 2-1

Ludogorets - Vidi 0-0
Vidi - Ludogorets 1-0 (4-5 i hörnor)

MFF - Vidi 1-1 (3-3 i hörnor)
Vidi - MFF 0-0 (0-4 i hörnor)

Celtic - AEK Aten 1-1 (6-2)
AEK Aten - Celtic 2-1 (0-7)

Ungerska Vidi spelade på en cool arena med en gräslig gräsmatta mot Malmö FF för bara nån vecka sen. Mattan lär fortsatt vara svårspelad och det är inte på något sätt säkert att det blir en enkel resa för den grekiska storklubben AEK Aten. Men det borde inte vara något snack om att gästerna är favoriter. Med Niklas Hult på vänsterbacken slog man ut Celtic över två möten och har på pappret en enklare uppgift i Vidi. Men som sagt så har Vidi väldigt god hemmastatistik och även om de spelare för spelare är sämre så kan de kanske klara ett bra resultat här.

Jag tänker dock att AEK Aten bör vara laget som ligger på för att vinna här medan Vidi tar chanserna de får. Det borde vara den typen av matchbild, åtminstone tills AEK eventuellt tar ledningen. Malmö FF vann hörnorna här med 0-4 och då borde ett bättre lag som AEK också kunna göra det som MFF och Ludogorets gjorde innan dess.

AEK Atens senaste elva (4-4-1-1) Barkas - Hult Lambropoulos, Oikonomou, Bakakis - Bakasetas, Simoes, Alef, Rodrigo Galo - Klonaridis - Livaja

SPELTIPS
Hos bet365 finns spelet AEK Aten asian hcp hörnor -0,5 till 1.73 (2/5 units). Det räcker alltså för AEK Aten att ha flest hörnor för att spelet ska sitta. Finns även hos 888sport

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip