Under 0,5 mål i första halvlek i Vidi-Malmö FF spelas hos LeoVegas . Krävs 0-0 i halvtid.

Superviktig retur här. Årets viktigaste match för Malmö FF. Förra veckans match slutade 1-1 efter två mål i andra halvlek. Först ett klasmål av Christiansen, därefter en sen kvittering av Vidi efter defensivt skånesjabbel. MFF förde spelet, men hade svårt att skapa målchanser mot ett defensivt stabilt Vidi. Ungrarna nollade Ludogorets över 180 minuter och släpper in väldigt lite mål överlag.

Kvällens match spelas på en plan som enligt uppgifter i media ska vara bedrövlig. Mattan är fläckig, torr och på vissa ställen har gräsfria fläckar fyllts med sand.
– På sättet Vidi spelade mot oss, sättet de spelade mot oss i Malmö och när jag kommer hit och ser planen... Jag förväntade mig inget annat. Jag är förberedd och vi är förberedda och det är inte svårare än så, säger Rösler innan han konstaterar.

– Vidi gör allting för att gå vidare. Det spelar ingen roll vad det kostar.

Det är väl en indikation om hur den här matchen kommer bli. Ett Vidi som backar hem precis som de gjorde i Skåne mot ett Malmö FF som försöker föra spelet.

När matchen börjar är det Vidi som är vidare. Malmö FF måste alltså göra mål och satsa allt för det vid något tillfälle. Tror dock inte de börjar gambla från start, utan ser framför mig en match där det blir lite poker från start och rätt avvaktande.

0-0 i halvtid och 0-2 till MFF till slut?