Speltips: Viitorul Constanta - Botosani

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2019-08-12 20:00
Land: Rumänien
Liga: Liga 1
Odds: 1.90
Tips: 1
Spela på Speltips Viitorul Constanta - Botosani
Upp till 1000 kr i spelkrediter! Omsättningskrav: Utbetalningar exkl. spelkreditsinsatsen.
18+. Regler & Villkor gäller. Stödlinjen.se
Den femte omgången av rumänska Liga 1 avslutas på Stadionul Central där två obesegrade lag ska mötas. Hemmalaget Viitorul Constanta tar emot Botosani, där marknaden erbjuder nästan dubbla pengar på en rak hemmaseger. Det finner jag ett värde i, då hemmalaget är det bättre laget överlag, som dessutom har börjat oerhört starkt, i synnerhet på hemmaplan. Botosani har också inlett säsongen piggt, men de räcker inte riktigt till och kommer inte att kunna stå emot Viitorul Constantas anfallsspel.

Rumäniens mest framgångsrika fotbollsspelare, Gheorghe Hagi, leder det framgångsrika Viitorul Constanta med stor succé. På fyra spelade matcher har det blivit tre vinster mot Dinamo Bucuresti, Chindia Targoviste och Hermannstadt samt ett kryss senast borta mot Sepsi Sf. Gheorghe med 2 - 2. Det som har imponerat mest är anfallsspelet där Viitorul Constanta har spottat in 13 mål på dessa fyra matcher, alltså nästan tre (3!) mål per match i snitt. Och på hemmaplan är statistiken helt fantastisk.

På Stadionul Central har Viitorul Constanta besegrat Dinamo Bucuresti med 5 - 0 och Hermannstadt med 3 - 2. Där ligger snittet på fyra mål per match, i inledningen av säsongen. Med den statistiken kommer de absolut att göra mål på Botosani, som inte helt har varit stabila i försvaret. Både hemma och borta har Botosani släppt in två mål vardera, totalt fyra mål, men på bortaplan borde det har blivit fler. Det började med 2 - 2 matchen mot Astra, där Astra var det bättre laget som borde ha vunnit kampen.

Sedan åkte Botosani till FCSB och vann med 2 - 0 borta, men FCSB har en liten måltorka och formsvacka, så den matchen är betydligt enklare än att åka till Stadionul Central för att möta Viitorul Constanta - som bara öser in mål. Det finns inget som talar för att Viitorul Constanta ska sluta göra mål, med den fina målformen, samt att de är ett bättre lag överlag gentemot Botosani. Därmed kan jag bara inte motstå att lägga en rak etta på en Viitorul Constanta hemmaseger, till fina 1.90 i odds. Spelvärde!

Själva oddset finnes hos bet365.

---
Preliminär startelva Viitorul Constanta:
Catalin Cabuz, Bradley De Nooijer, Virgil Ghita, Bogdan Tiru, Radu Boboc, Steliano Filip, Andrei Artean, Andrei Ciobanu, Alexi Pitu, Andreas Calcan & Eric.

Preliminär startelva Botosani:
Eduard Pap, Andrei Patache, George Miron, Andrei Chindris, Alexandru Tiganasu, Jonathan Rodriguez, Enriko Papa, Reagy Ofosu, Hervin Ongenda, Stefan Ashkovski & Razvan Andronic.
---
  Viitorul Constanta - Botosani
Spela på Speltips Viitorul Constanta - Botosani Omsättningskrav: Utbetalningar exkl. spelkreditsinsatsen.
18+. Regler & Villkor gäller. Stödlinjen.se
rad - 11 Augusti 2019 - 20:41
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  IFK Göteborg - Djurgården
Fotboll - Allsvenskan - BLGM - ja
1.83
15:00  Albot - Lajovic
Tennis - ATP Basel - Albot
1.73
21:00  Tottenham - FK Crvena zvezda
Fotboll - Champions League - TOT under 2,5 mål
1.80
  Rekatochklart Poolspel
19:00  Topptipset Tips Måndag 21/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Livestreaming