Speltips: Villarreal - Alaves

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2019-10-25 21:00
Land: Spanien
Liga: La Liga
Odds: 1.85
Tips: BLGM Nej
LeoVegas & Unibet streamar matchen.

Omgång 10 av den spanska La Liga inleds på Estadio De La Ceramica där Villarreal tar emot Alaves. Det är ett formstarkt Villarreal, som har spottat in mål i sina samtliga matcher, som tar sig an ett svagt bortalag i Alaves. Marknaden anser att hemmalaget borde vinna mötet två gånger på tre försök och det stämmer verkligen. Det som kan vara utmanande är att Alaves ändå är starka bakåt, vilket lätt kan leda till att vi får se få mål i matchen. Det blir svårt för båda lagen att göra mål i alla fall.

Det var mycket nära senast i bortamötet mot Espanyol, som precis hade bytt tränare, att Villarreal skulle för första gången spela en La Liga match denna säsong utan att göra mål. Det blev inte fallet och Villarreal vann rättvist med 1 - 0. Målet var turligt då bollen studsade från en målvaktsretur på Toko Ekambi, som bara behövde bli träffad av bollen - för att den skulle gå in. I och med detta har Villarreal gjort mål i sina samtliga nio ligamatcher, men alla sviter är till för att brytas. Kanske mot Alaves.

För Alaves stod för en grym insats i defensive senast mot Celta Vigo. De bjöd inte på några misstag som helst och kunde därmed fokusera fullt ut på att få med sig tre poäng. Det blev en 2 - 0 seger. Men det var på hemmaplan. På bortaplan har Alaves tre raka förluster. Där har de lyckats göra ett mål på Getafe och Valencia och misslyckats med att göra mål på Bilbao och Real Sociedad. Det kommer att bli svårt att göra mål på Villarreal också, som spelade lysande i försvarsspelet mot Espanyol senast.

Det är två defensivt skickliga lag som ställs mot varandra. Villarreals anfallsspel visade lite brister senast och det blev "bara" ett mål framåt. Samtidigt visade Villarreal att de är svåra att göra mål på och det gjorde även Alaves, som försvarade sig med hela laget. Att det ska smälla från båda sidor i detta fredagsmöte är inte så sannolikt, i mitt tycke. Marknaden erbjuder en bit under dubbla pengar och det finner jag ett värde i. Så det blir ett spel på att båda lag inte gör mål i matchen till 1.85 i odds.

Själva oddset finnes hos LeoVegas, Unibet & 888sport.

---
Bekräftad startelva Villarreal:
Sergio Asenjo, Alberto Moreno, Pau Torres, Raul Albiol, Mario Gaspar, Santi Cazorla, Vicente Iborra, Andre Zambo Anguissa, Moi Gomez, Karl Toko Ekambi & Gerard Moreno.

Bekräftad startelva Alaves:
Fernando Pacheco, Martin Aguirregabiria, Victor Laguardia, Lisandro Magallan, Ruben Duarte, Aleix Vidal, Manu Garcia, Mubarak Wakaso, Luis Rioja, Joselu & Lucas Perez.
---
  Villarreal - Alaves
Spela på Speltips Villarreal - Alaves
rad - 24 Oktober 2019 - 15:13
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
15:00  Luxemburg - Portugal
Fotboll - EM-kval - 2 & under 3,5 mål
1.85
15:00  Serbien - Ukraina
Fotboll - EM-kval - BLGM
1.87
18:00  Bulgarien - Tjeckien
Fotboll - EM-kval - 1X / asian +0,5
2.00
18:00  Kosovo - England
Fotboll - EM-kval - Över 2,5 mål
1.60
20:45  Moldavien - Island
Fotboll - EM-kval - 2 och håller nollan
2.20
21:05  CLE Cavaliers – PHI 76ers
Basket - NBA - 2 hcp -7
1.90
20:45  Malta - Norge
Fotboll - EM-kval - Under 3,5 mål
1.93
20:45  Spanien - Rumänien
Fotboll - EM-kval - 1 asian hcp -2,5
2.45
20:45  Polen - Slovenien
Fotboll - EM-kval - Under 2,5 mål
1.97
  Rekatochklart Poolspel
18:00  Europatipset Tips Söndag 17/11
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Livestreaming