Efter en vecka av hårt festande i åre, så är jag nu tillbaka och redo att leverera vinstgivande spel. Under min årevecka la jag bara fem spel, men glädjande nog gick alla in. Troja till sköna 5,25 mot serieledande växjö var det klart skönaste liret.

Idag kommer en kort rek pga lite tid till matchstart.

Villarreal tar emot Almeria på hemmaplan, och bör kunna ta en tidig ledning, och vinna matchen även om Senna och Nilmar saknas. Sennas frånvaro oroar inte alls, men Nilmar har varit riktigt vass hela året, men är knappast oersättlig. Villarreal går ofta ut med full fart på hemma plan och det är mer regel än undantag att man leder redan i halvtid.

I Almeria är Michel och Cristà³bal tillbaka, vilket förstärker truppen, men knappast något som lär oroa Villarreal. Almeria är ett klassiskt SVAGT bortalag, men har den här säsongen överraskat och tagit åtta poäng borta i ligan på lika många matcher. Senast gjorde man en taktiskt perfekt genomförd match och vann borta mot ojämna Sevilla.

Den fällan kommer inte Villarreal att gå i och jag spelar ht/ft 1/1 (dvs Villarreal leder matchen i halvtid och vinner den)

Ett riktigt bra odds är också Villarreal asian hcp -1 (dvs pengarna tillbaka om laget \"bara\" vinner med ett mål) till 1,975 hot bet365

This is the stats tab
This is the post tip