Upp till 1000 kr i spelkrediter för både nya och existerande kunder hos bet365 . Sätt in 1000 kr och få 1000 kr extra att spela för.

Vi har ett riktigt hett bottenmöte på Estadio de la Ceramica då Villarreal tar emot Athletic Bilbao. Snacka om viktiga poäng i bottenstriden. Det jag kan utlova är att båda lagen är taggade till tänderna och att båda lagen går för en seger. Villarreal är näst sist i tabellen och Athletic Bilbao riskerar också att åka ur, med endast tre poäng mer än trean från slutet. Tidigare under veckan har båda lagen vilat massvis av spelare för att just vara redo att göra det som krävs i denna match - alltså, att göra mål.

Villarreals problem fortsätter. De var smarta nog och vilade massvis av viktiga spelare i den spanska cupen, så att de också åkte ut mot Espanyol. På det viset kan nu Villarreal bara fokusera på att ta sig ur knipan och det enda sättet att göra det på är att göra ännu fler mål. Förvisso har Villarreal också gjort en hel del mål, i synnerhet på hemmaplan. Det har de faktiskt gjort i sina tio senaste matcher, inklusive allt. Så jag räknar med att det fortsätter, med tanke på vilka anfallare som finns i truppen.

En annan sak som jag också tror kommer att fortsätta är att Villarreal släpper in sjukt många mål. I de senaste ligamatcherna har det varit omöjligt att hålla nollan. Se här:

La Liga: 12/1, 2019
Villarreal 1 - 2 Getafe

La Liga: 3/1, 2019
Villarreal 2 - 2 Real Madrid

La Liga: 8/12, 2018
Villarreal 2 - 3 Celta Vigo

La Liga: 25/11, 2018
Villarreal 2 - 1 Real Betis

La Liga: 4/11, 2018
Villarreal 1 - 1 Levante

La Liga: 20/10, 2018
Villarreal 1 - 1 Atletico Madrid

Då fler än ett mål har släppts in på de tre senaste matcherna kommer Villarreal att släppa in mål även mot formstarka Bilbao.

Utan "gamlingar" Aduriz och Raul Garcia fortsätter Bilbao att imponera. De har nu mött Sevilla tre gånger i rad (två av matcherna i den spanska cupen) och gjort mål på dem i samtliga tre möten. I ligamötet mot Sevilla fick Bilbao en lysande start och satte hög press direkt. Spelarna löpte helt tiden, i syfte att erbjuda passningsalternativ till bollhållaren. Detta resulterade i att San Memes reste sig när Inaki Williams, efter 3 år utan mål på hemmaplan, gjorde matchens första mål.

Vid slutet av matchen spurtade Williams förbi Sevilla försvaret och målvakten och rullade in sitt andra mål, som också blev slutresultatet. Försvaret var kompakta och Bilbao försvarade sig med hela laget. De gav allt i denna match och det resulterade i tre viktiga poäng. Detsamma kommer de att göra mot Villarreal och utnyttja att deras försvar är sårbar och inne i en väldigt dålig form. Bilbao stod för en offensiv fotboll mot Sevilla så det finns ingen anledning att ändra den vinnande taktiken nu.

Förra säsongens möte på Estadio de la Ceramica slutade 1 - 3 och säsongen innan blev det 3 - 1. Jag är helt övertygad om att det kommer att smälla även i detta möte, när båda lagen är piskade till att göra mål. Mest av allt är jag övertygad om att vi ska få se båda lagen göra minst ett varsitt mål. Marknaden är på väg ner på utfallet men än så länge finns det värde. Därmed lägger jag ett spel på att båda lag gör mål till 1,80 i odds hos bet365 .

---
Bekräftad startelva Villarreal: Sergio Asenjo, Mario Gaspar, Ramiro Funes Mori, Alvaro Gonzalez, Jaume Costa, Vicente Iborra, Manu Trigueros, Pablo Fornals, Santi Cazorla, Karl Toko Ekambi & Gerard Moreno.

Bekräftad startelva Bilbao: Iago Herrerin, Ander Capa, Yeray, Inigo Martinez, Yuri Berchiche, Dani Garcia, Benat Etxebarria, Ibai Gomez, Iker Muniain, Inigo Cordoba & Inaki Williams.
---

This is the stats tab
This is the post tip