bet365 livestreamar matchen.

Fredagsmatchen i den spanska La Liga spelas på Estadio De La Ceramica där Villarreal kommer att få en tuff match mot Atletico Madrid. Det är främst två anledningar till detta. Villarreal har efter en fantastisk start på säsongen hamnat i en rejäl formsvacka. De har fyra förluster och en oavgjord match på sina fem senaste möten. Den andra anledningen är spelet som Atletico Madrid visade upp mot Barcelona, där det lika gärna hade kunnat bli en Atletico Madrid. Mitt tips är att segern kommer nu i stället.

Egentligen är det en okomplicerat situation i Villarreal. Det går att peka med hela handen på vad som har gått fel. Det är som så att Villarreal från starten av denna säsong har gjort en hel del mål. Massvis av mål. I dagsläget gör de fortfarande mål, även om det är lite mindre till antal. Men... till poängen. Anledningen till denna formsvacka är helt enkelt att de läcker bakåt. De klarar inte av att hålla tätt längre. Under de fem senaste matcherna har de endast hållit nollan hemma mot Athletic Bilbao.

De övriga fyra matcherna har Villarreal förlorat på följande sätt:
1 - 2 Eibar borta
1 - 3 Mallorca borta
1 - 3 Celta Vigo hemma
1 - 2 Valencia borta

Dessa fyra matcher ger oss ett snitt på 2,5 insläppta mål per match. Med undantaget av 4 - 4 öppningsmatchen mot Granada så har Villarreal därefter varit starka bakåt, fram tills Eibar matchen där allting rasade samman. I den senaste matchen mot Valencia fick Villarreal klara sig utan sin playmaker, Santi Cazorla, som börjar bli till åren. Dessvärre. Han kommer att saknas även i denna match, på grund av stukad fotled och är ett stort avbräck för hemmalaget, då det mesta går genom honom i offensiven.

Det är inget avbräck att Angel Correa i Atletico Madrid är avstängd till denna match, efter fem gula kort. Vilken anfallare spelar 11 matcher för Atletico Madrid och gör endast ett mål? En anfallare som inte kommer att vara saknad, i alla fall.

Glädjande för gästerna är att Joao Felix är tillbaka. Han gjorde en bra match senast mot Barcelona. Trist nog blev det en 0 - 1 förlust efter ett klockrent samarbete av Luis Suarez och Leo Messi - som fick sätta dit vinnarmålet. Men vilka lägen Atletico Madrid hade att göra mål. Ter Stegen hade en bra dag på jobbet, men det borde ändå ha varit ett och ett annat Atletico Madrid mål.

Revanschsugna och tvungna att börja ta poäng i La Liga kommer Atletico Madrid motiverade till denna match. Det har varit för mycket stolpe ut för Atletico Madrid på sistone och sådant brukar alltid jämnas ut i slutändan. När Villarreal har en så pass dålig form och läcker in mål bakåt och saknar sin kreatör på mittfältet så ska Atletico Madrid ta chansen och vinna denna match, minst varannan gång. Marknaden erbjuder hela 2.35 på en rak Atletico Madrid seger och det finner jag ett stort värde i.

Själva oddset finnes hos bet365 .

---
Bekräftad startelva Villarreal:
Sergio Asenjo, Xavier Quintilla, Pau Torres, Raul Albiol, Mario Gaspar, Vicente Iborra, Andre Zambo Anguissa, Manu Trigueros, Moi Gomez, Samuel Chukwueze & Gerard Moreno.

Bekräftad startelva Atletico Madrid:
Jan Oblak, Santiago Arias, Felipe, Mario Hermoso, Renan Lodi, Saul Niguez, Hector Herrera, Thomas Partey, Koke, Joao Felix & Alvaro Morata.
---

This is the stats tab
This is the post tip