Lurig match mellan två lag som redan säkrat Champions League- respektive Europa League-spel till kommande säsong.

Villarreal:

Quique Sétiens lag kommer från en 2-1-förlust borta mot Rayo Vallecano, vilket innebär att Villarreals sex matcher långa förlustfria svit – fem av dessa segrar – kom till ända. Förlusten innebär också att Villarreal kommer landa på en femteplats i La Liga den här säsongen, med Europa League-spel säkrat till nästa år. Villarreal har varit starka på hemmaplan, där bara topptrion plockat fler poäng och man har fem segrar på de sex senaste.

Villarreal vann bortamötet i Madrid tidigare under säsongen med 2-0. Pedraza är avstängd här, Foyth, Albiol, Morales och Coquelin är skadade.

Atlético Madrid:

Besegrade Real Sociedad på hemmaplan senast, 2-1, och har Champions League-platsen säkrad inför slutomgången. Diego Simeone har enbart att möjligheten att kliva förbi lokalrivalen Real Madrid att spela för och frågan är hur motiverade Los Colchoneros är inför trippen till Castellón och Vila-Real.

Rodrigo De Paul är avstängd och trion José María Giménez, Jan Oblak och Memphis Depay ser ut att missa, precis som Yannick Carrasco.

Svårbedömt möte

Jag tycker det här är ett svårbedömt möte där det inte är helt lätt att veta motivationsfaktorn och hur de båda tränarna resonerar i den avslutande matchen efter en lång och tärande ligasäsong där de redan säkrat både Champions League respektive Europa League. Villarreal har varit starkt på hemmaplan och vann bortamötet mot Atlético. Oddsen är nästintill helt jämna, med knapp fördel för hemmalaget. Villarreal +0.25 finns till 1,70 hos Lucky Sports .
This is the stats tab
This is the post tip