På Estadio de la Ceramica i Villarreal spelas det kvartsfinalsfotboll från Champions League under onsdagskvällen. Bayern München kommer på besök och min idé är att gästerna levererar ett bra resultat inför returen på hemmagräs, vilket också snickras ihop via spelbyggaren hos Unibet !

Villarreal kliver in i denna hemmamatch som underdogs. Hemmalaget för dagen kommer från två raka smällar i ligan där de inledningsvis förlorade på bortagräs mot Cadiz CF med 1-0 och nu senast föll de återigen och då genom en 2-0-förlust mot Levante, även det på bortagräs. I ligaspelet är Villarreal just nu inte bättre än tabellsjua och där går de en tuff kamp för att knipa en plats bland de sex bästa.

Bayern München som nu gästar Villarreal är favoriter i den här matchen och så som gästerna presterar på fotbollsplanen just nu är det lätt att köpa det. Bayern kommer från en glasklar 4-1-seger mot Freiburg i Bundesliga och innan det körde de över Union Berlin med 4-0 på hemmaplan. Nu väntar en viktig uppgift i Champions League där Bayern vill gå hela vägen till final och jag bedömer att det tyska storlaget är bättre än spanjorerna och trots bortaplan i rond ett tror jag att Bayern får med sig som minst ett kryss inför returen på hemmaplan.

SPELTIPS
Bayern eller oavgjort (X2) ihop med över 1,5 mål i matchen samt över 7,5 hörnor finns till 1.77 via spelbyggaren hos Unibet och det spelet ser jag fram emot att följa under onsdagskvällen.

Vad tror ni?

@johan_videll på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip