Europa League mästarna Villarreal sliter med formen när de tar emot Cadiz CF på Estadio De La Ceramica, i den spanska La Liga. Sliter gör förvisso även gästerna. Precis som Villarreal har även Cadiz två raka förluster i ryggen, i ligaspelet. Att Villarreal också slåss i Champions League verkar ha gjort spelarna trötta, samt att X-faktorn målkungen Gerard Moreno återigen har skadat sig. Det är bara fyra poäng som skiljer lagen åt. Detta väntas bli en tuff batalj där Cadiz inte på något sätt ska underskattas.

Det har bara blivit två segrar för Villarreal efter nio spelade omgångar. De är experter på att kryss, där det har blivit fem oavgjorda matcher. Samtidigt är de svårslagna, med bara två raka förluster, som har kommit med siffrorna 1 - 2 mot Osasuna och mot Athletic Bilbao inom loppet av sex dagar. Det vanligtvis starka försvaret har inte kommit upp i samma nivå, samtidigt som anfallspelet inte har stämt. I helgen utgick Gerard Moreno och Juan Foyth med skador, så det är två nya avbräck i truppen.

Även Cadiz har fått kämpa denna säsong, där det bara har blivit sju poäng efter tio omgångar. Marginalerna har varit mot dem. Det har också varit svårt för dem att hitta målet. De två senaste matcherna har förlorats med 0 - 2 mot Espanyol och Deportivo Alaves. Att de sliter i den sista tredjedelen kan vara en tillfällighet, då laget ändå har bra pjäser fram i banan. Högsta prio kommer att vara att täppa till bakåt så att Cadiz inte släpper in mål mot Villarreal - något som blir svårt men långt ifrån omöjligt.

Marknaden har Villarreal som stora favoriter till seger. Dock känns det inte som att det blir någon utklassning, i och med att Cadiz är tuffa att möta. Handikapp linan är satt på +1,5 mål till gästerna. Då har Cadiz råd att förlora matchen med ett mål i marginal.

Speltips Villarreal - Cadiz:
Cadiz +1,5 mål - odds 1.71 hos Pinnacle .

---
Bekräftad startelva - Villarreal:
Sergio Asenjo, Mario Gaspar, Aissa Mandi, Pau Torres, Alfonso Pedraza, Daniel Parejo, Vicente Iborra, Manuel Trigueros, Yeremi Pino, Paco Alcacer & Arnaut Danjuma.

Bekräftad startelva - Cadiz:
Jeremias Ledesma, Alfonso Espino, Victor Chust, Varazdat Haroyan, Isaac Carcelen, Fali, Anthony Lozano, Alex Fernandez, Jens Jönsson, Ivan Chapela & Ruben Sobrino.
---

This is the stats tab
This is the post tip