Det bör bli en parkpromenad för Villarreal hemma på Estadio De La Ceramica när Cadiz gästar dem i den spanska La Liga. Formen är helt på topp hos Villarreal, som fortsatt är med i kampen om en topp 4 placering, när det återstår tre omgångar. Cadiz har ännu inte helt säkrat kontraktet. Så detta tuffa möte kommer i helt fel tid.

Tränaren Quique Setien har gjort ett lysande jobb med Villarreal, som är femman i tabellen. En Europa League plats är redan säkrad. Eftersom det är fem poäng upp till fyran Real Sociedad så finns det fortfarande en liten chans till att spela i Champions League nästa säsong. Då måste Villarreal fortsätta vinna. Något de har varit skickliga på - med fyra segrar på de fem senaste försök.

Cadiz form är tveksam. Dock har det blivit ett par viktiga segrar på hemmamark, som mot Valencia och sist mot Valladolid. Två mindre bra lag, i och för sig, men ändå. Bortaspelet är inget att hänga i julgranen då mer än hälften av matcherna har förlorats. På sistone har det dessutom blivit två raka förluster. Mot bättre lag som Atletico Madrid blev det hela 1 - 5.

Storseger för Villarreal?

Tränaren Sergio Gonzalez reser utan ett par avbräck. Roger Marti, Fali, Victor Chust, Juan Cala, Brian Ocampo och Alex finns i sjukstugan. Villarreal har endast ett fåtal frånvaron. Framförallt har de Nicolas Jackson i högform, med 9 ligamål.

Jag spänner bågen lite extra och lägger ett spel på att Villarreal vinner över Cadiz med fler än ett mål i skillnad, som 2 - 0, 3 - 0, 3 - 1, etcetera. Till en bra bit över dubbla degen i odds. Det måste bara testas!

Speltips Villarreal - Cadiz:
1 asian -1,5 (samma som Villarreal -1,5 mål) - odds 2.30 hos Lucky Sports .
This is the stats tab
This is the post tip