bet365 livestreamar matchen.

På Estadio De La Ceramica ska Villarreal studsa tillbaka efter tre raka matcher utan vinst, när Celta Vigo kommer på besök. Villarreal är det bättre laget och har alla förutsättningar för att se till att vinna matchen och göra en hel del mål, precis som de har gjort hela säsongen. Celta Vigo har gjort ett tränarbytet, men i mitt tycke har det inte resulterat i några större ändringar ännu. Sånt tar tid och under tiden får Villarreal en gyllene chans att hitta tillbaka storformen och komma på vinnarspåret igen.

I skrivandets stund är Villarreal det laget som har gjort nästflest mål i La Liga, efter serieledarna Barcelona. Det har blivit totalt 26 mål på 13 matcher. Anmärkningsvärt är att Villarreal gör mål, även när de förlorar. Det är starkt att match efter match spotta in mål på det viset som Villarreal gör. På de tre senaste matcherna har Villarreal dock endast plockat en poäng. Den poängen kom hemma i det mållösa mötet mot Athletic Bilbao. På hemmaplan är Villarreal fortfarande urstarka, med hela 17 mål på 6 matcher.

Det gör oss ett snitt på nästan tre mål på matcher. Egentligen är det ingenting som talar för att den sviten ska brytas när Celta Vigo ska mötas. Fran Escriba fick kicken efter en bedrövlig start på säsongen. In kom i stället Oscar Garcia Junyent, som fick starta med att möta Barcelona på bortaplan. Förvisso lyckades Celta Vigo peta dit en boll, men släppte också in fyra baljor. Enligt mig var inte Barcelona lika glödheta som vanligt utan mer Celta Vigo som fortfarande letade efter sättet att spela fotboll på.

Även om det har varit ett landslagsuppehåll, där Celta Vigo har kunnat jobba vidare med med sin nya psykologi, så kommer det att ta tid innan de börjar producera resultat, på bortaplan i alla fall. Hemma kan Celta Vigo säkert kriga till sig poäng mot sämre motstånd. Men på Estadio De La Ceramica, där Villarreal öser in mål, krävs det mycket mer än vad Celta Vigo har visat under hela säsongen och med den nya tränaren. Därmed finner jag ett värde i att spela på en rak Villarreal seger till fina 1.80 i odds.

Själva oddset finnes hos bet365 .

---
Bekräftad startelva Villarreal:
Sergio Asenjo, Ruben Pena, Ramiro Funes Mori, Pau Torres, Xavier Quintilla, Samuel Chukwueze, Vicente Iborra, Andre Zambo Anguissa, Santi Cazorla, Gerard Moreno & Karl Toko Ekambi.

Bekräftad startelva Celta Vigo:
Sergio Alvarez, Lucas Olaza, Joseph Aidoo, Nestor Araujo, Hugo Mallo, Denis Suarez, Stanislav Lobotka, Pape Cheikh, Pione Sisto, Iago Aspas & Brais Mendez.
---

This is the stats tab
This is the post tip