bet365 livestreamar matchen.

På Estadio De La Ceramica spelas ett intressant möte mellan Villarreal och Espanyol i den spanska La Liga. Båda lagen stod för imponerade insatser i sina respektive senaste matcher. Villarreal har återigen hittat den fina målformen och har tre segrar i ryggen medan Espanyol har fått en ny tränare i Abelardo som har rört om ordentligt i grytan direkt och skrällt mot Barcelona. Då båda lagen lyckades så väl i sina offensiv senast talar det mesta för att detta möte kommer att innehålla mål från båda lagen.

Villarreal är återigen på gång, efter en långvarig formsvacka, som hade petat ned laget till den nedre halvan av tabellen. Det har blivit ändring på det med tre raka segrar mot Sevilla med 2 - 1, Getafe med 1 - 0 och Real Sociedad med 2 - 1. I den senaste matchen låg de under mot Real Sociedad och såg ut att förlora matchen men med en halvtimme kvar kom vändningen. Villarreal hade också fått tillbaka playmakers Cazorla från skada, som levererade genast smörpassningar efter varandra.

När det gäller Espanyol är det orättvist mot dem att gå in och prata om statistik och hur denna säsong har varit. Detta gäller i alla fall när det kommer till ett speltips på denna match. Anledningen är att Espanyol inför derbymatchen mot Barcelona gjorde sig av med sin tränare för andra gången denna säsong. In kom Abelardo och förstärkte samtliga positioner i laget, i mitt tycke. David Lopez gav Espanyol ledningen, men Barcelona kom tillbaka och gjorde två mål innan inhopparen Wu Lei kvitterade till 2 - 2.

Ett oavgjort resultat mot Barcelona känns alltid som en seger för de mindre La Liga lagen. När Espanyol, som ligger sist, krigar för sin överlevnad kan vi räkna med att de är taggade till att kriga om poäng. Det enda sättet att göra det på, eftersom Villarreal öser in mål, är genom att själva göra ett par mål. Espanyol har köpt in Raul de Tomas, som blir ytterligare en förstärkning för gästerna på topp. Jag ser en stor sannolikhet att det går som senast för båda lagen, som ska ha en god chans att göra varsitt mål.

Spelet blir att båda lag gör mål i matchen till 1.80 i odds.

Själva oddset finnes hos bet365 .

---
Bekräftad startelva - Villarreal:
Sergio Asenjo, Alberto Moreno, Pau Francisco Torres, Raul Albiol, Mario Gaspar, Vicente Iborra, Santiago Cazorla, Manu Trigueros, Andre Zambo Anguissa, Samuel Chukwueze & Carlos Bacca.

Bekräftad startelva - Espanyol:
Diego Lopez, Javi Lopez, Naldo Gomes, Bernardo Espinosa, Didac Vila, Sergi Darder, Marc Roca, David Lopez, Oscar Melendo, Jonathan Calleri & Raul de Tomas.
---

This is the stats tab
This is the post tip